EIK – Jerv streames live

EIKs treningskamp mot Jerv i ettermiddag er stengt for publikum grunnet smittevernprotokollen for lag i Postnordligaen. Alle innganger til Idrettsparken vil bli stengt to timer før kampstart, og det vil heller ikke være anledning til å se kampen fra veien på Hognestadsiden eller fra Nonsfjellet.

Men kampen vil bli streamet live på Dalane Tidende/Direktesport sine hjemmesider. Alle som har abonnement på DT eller andre aviser i Amedia kan se kampen her.

Avspark er klokka 16:15

For anledningen har også EIK-TV lånt inn streameutstyr, og vårt mediateam skal derfor forsøke å streame kampen til andre som ønsker å se kampen. Vi ber om forståelse for at det er første gang vi forsøker på dette, og at det kan være noen innkjøringsproblemer. Tester i helga viste at utstyr og teknikk fungerer, så forhåpentligvis vil også denne streamen virke fint.

Streamen fra EIK-TV vil komme opp i videovinduet under. Eventuelt kan dere trykke videre herfor å gå direkte til EIK-TVs Youtubekanal.


EIK – Jerv live streaming:

Share