Billettinfo EIK – Notodden

Nå kan du sikre deg billetter til årets første seriekamp i PostNord-ligaen på Husabø.

EIK – NOTODDEN

Da har vi fått tilbakemelding fra samarbeidspartnere og sesongkortholdere på billetter til morgendagens kamp mot Notodden.

På grunn av fellesferie så er det cirka 50 ledige billetter til morgendagens kamp.

Det betyr at du kan komme deg på kamp uten å ha sesongkort eller være medlem av scoringsklubben til akkurat denne kampen. Vi gjør oppmerksom på at det kun er billettsalg ved hovedporten på nordsiden. Sponsorer og sesongkortholdere skal benytte inngangen ved skolen som informert om i e-post. Alle andre innganger er stengt.

Billetter selges i hovedporten fra 14.30 – 15.45. Kroner 100,- per billett som betales på Vipps (prisen gjelder for alle grupper). Vi tar ikke imot kontanter. Første mann til mølle prinsippet følges.

Bortesupportere er ikke tillatt.

«Hjemmelaget må sørge for at alle personer som har arbeidsoppgaver i forbindelse med et kamparrangement og tilskuere, er innforstått med at man skal holde seg hjemme dersom man ikke føler seg helt frisk. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. Typiske symptomer på pollenallergi (kjent pollenallergi, rennende nese med klart nesesekret, rennende/kløende øyne) skal ikke regnes som symptomer på luftveisinfeksjon i denne sammenheng.

Personer som tilhører risikogrupper, bør ikke oppholde seg på kamparenaen under forberedelser til kamp eller ved gjennomføringen av kamparrangementet.»

Share