Kamprapport: EIK – Nardo 1-2

EIK tok en sen ledelse og styrte mot seier, men to baklengs på overtid sørget for en enorm nedtur hjemme mot Nardo.

EIK – NARDO 1-2 (0-0)

Etter å ha stanget i drøye 80 minutter mot et kompakt Nardo-lag tok EIK ledelsen da Chris Sleveland banket inn 1-0 til ellevill jubel på tribunen. Hjemmelaget så ut til å kontrollere mot seier, og hadde kontroll på kampen. Men nærmest ut av ingenting vartet gjestene fra Trondheim opp med to perlescoringer. Dermed ble alle tre poengene med hjem til Trondheim.

Det var en tett og jevn kamp som utspilte seg i Idrettsparken søndag. EIK tok tidlig initiativet, men de slet voldsomt med å bryte ned et Nardo-lag som var svært disiplinerte og fulgte slagplanen til punkt og prikke. EIK kom til noen få farligheter, men alt for ofte stokket det seg i den siste tredjedelen av spillet.

To overtidsscoringer

Begge omgangene var like, hvor EIK styrte, men hver gang Nardo fikk muligheten til å angripe, ble det farlig. Men det var først da EIK tok ledelsen at Nardo fikk ta over styringen. De gule og svarte stresset og gikk på flere unødvendig balltap. Derfor ble tigrene til slutt brutalt straffet med to nydelige scoringer av Magnus Høiseth og Arne Gunnes.

Midtveis i 2. omgang måtte Henrik Breimyr forlate banen med smerter på baksiden av låret.. Foreløpig er det usikkert hvor alvorlig skaden er.

Neste kamp for tigrene er borte mot Bryne kommende helg.

Foto: Phillip Bårdsen

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, Idrettsparken:

EIK – Nardo 1-2 (0-0)

Mål: 1-0 (83) Chris Sleveland, 1-1 (90) Magnus Høiseth, 1-2 (90) Arne Gunnes

Dommer: Jørgen Haga, Ekholt BK

EIKs lag: Deniss Korneiciks – Herman Kleppa, Adonis Brahimi, Henrik Breimyr (Sander Haugstad fra 67), Adi Markovic – Chris Sleveland, Scott Vatne (Kenneth Grande fra 73) – Ermal Hajdari, Preben Skeie (Nicholas Grinde fra 73), Mathias K. Perttamo (Simen Haughom fra 84) – Bubacarr Sumareh

 

Share