Kamprapport: EIK – Levanger 3-5

Etter en spinnvill første omgang med seks scoringer, endte det med skuffelse nok en gang for de gule og svarte. Levanger vant 5-3.

EIK – LEVANGER 3-5 (3-3)

Det manglet ikke på underholdning i den første omgangen på Husabø i solskinnet. Hele seks scoringer ble det før hvilen – tre til hver. Men en slik omgang hadde man ikke sett for seg med tanke på de ti første minuttene. Da dominerte EIK fullstendig, og det var lite som tydet på at Levanger skulle bli farlige. Men nærmest ut av ingenting tok gjestene ledelsen. Den ble doblet bare noen minutter senere. EIK-spillerne hadde god grunn til å stille seg spørsmål om hva i alle dager som hadde skjedd siden det plutselig stod 0-2.

Scoringsbonanza

Men tigrene reiste seg og svarte umiddelbart med en praktfullt angrep som ble avsluttet av Ermal Hajdari. Tre minutt senere kom utligningen. Mathias K. Perttamo stanget inn 2-2-målet i det som utviklet seg til å bli et fyrverkeri av en kamp.

Oppgjøret jevnet seg mer ut, men EIK var hakket hvassere. Ermal Hajdari hadde en imponerende første omgang, og da drøye halvtimen var spilt, sendte han EIK i ledelsen for første gang med et skudd som gikk via et Levanger-bein og i en bue over keeper og inn i nettveggen.

Men noe ledelse til pause ble det ikke. Fem minutter før ordinær tid utlignet Levanger på et hjørnespark, og resultatet ved sidebyttet var 3-3.

Tung omgang etter hvilen

Etter hvilen virket EIK ikke helt som seg selv, og minnet litt mer om det vi har sett tidligere denne sesongen. Laget klarte aldri å true Levanger på den siste tredjedelen, og kom til få muligheter. Levanger var langt bedre organisert, og hadde justert på det de ble truet på før hvilen. 12 minutter før ordinær tid laget Chris Sleveland straffespark. Den satte Sander Sundnes kontant i mål. Spikeren ble satt i kista på overtid med et nytt selvmål på det som ble en tung dag for tigrene.

De gule og svarte står nå med tre strake tap.

Foto: Phillip Bårdsen

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, Idrettsparken:

EIK – Levanger 3-5 (3-3)

Mål: 0-1 (12) Vegard Voll, 0-2 (15) selvmål Brahimi, 1-2 (17) Ermal Hajdari, 2-2 (20) Mathias K. Perttamo, 3-2 (31) Ermal Hajdari, 3-3 (40) Håvard Lorentsen, 3-4 (78) Sander Sundnes, 3-5 (90) selvmål Brahimi

Dommer: Jørgen Haugen, Kurland

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Adi Markovic, Henrik Breimyr, Adonis Bramhim, Nils Vallotto (Herman Kleppa fra 61) – Chris Sleveland, Andreas Petersson (Chris Andre Formo fra 79) – Kenneth Grande, Mathias K. Perttamo (Mats Gramstad fra 27), Ermal Hajdari (Preben Skeie fra 79) – Bubacarr Sumareh

Share