Bijan skuffet over at det ikke ble seier

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer lørdagens 1-1-kamp borte mot Bærum.

BÆRUM – EIK 1-1 (0-1)

Bijan ble på ingen måte overrasket over hva som møtte han og laget borte mot Bærum. Før kampen varslet han at det var et lag som hadde fått dårlig betalt for prestasjonene sine hittil i denne sesongen.

– Bærum spilte slik vi forventet. De angrep og forsvarte seg akkurat slik vi hadde forberedt oss på. Derfor skuffer det meg at vi ikke fremstår sultne nok til å utnytte muligheten som bydde seg, sier Bijan.

– Fotball er slik sett veldig enkelt; scorer vi ikke på våre åpenbare sjanser, kan vi heller ikke forvente seier, fortsetter EIK-treneren.

«Bærum spilte slik vi forventet. De angrep og forsvarte seg akkurat slik vi hadde forberedt oss på. Derfor skuffer det meg at vi ikke fremstår sultne nok til å utnytte muligheten som bydde seg». Ojan Bijan

Skal sikre topp sju

Bijan erkjenner at han tydeligvis må ha bommet litt med inngangen til kampen.

– Vi møter ulike type motstandere som krever ulik inngang til kampen og mentalitet. Da ligger ansvaret på meg som trener å ta utladet som er mest klar til en hver kamp – både fysisk og mentalt. Her har jeg åpenbart bommet til denne kampen, sier en selvkritisk Bijan dagen derpå etter 1-1-kampen på Sandvika stadion.

Nå gjenstår kun tre kamper før man går inn i sluttspillet. Målet for Bijan og resten av gjengen er åpenbart; havne blant de sju beste.

– Nå har vi tre kamper igjen på å sørge for at vi havner på topp sju.Etterpå får vi ta det derfra, sier Bijan før han avslutter:

– Først må vi ha fokuset på rett plass inn mot Rosenborg 2-kampen.

Tigrene møter Rosenborg 2 neste mandag klokken 17:.30 på Husabø.

Share