Kamprapport: Fløy – EIK 0-1

Alexander Dang ble matchvinner for tigrene mot Fløy.

FLØY – EIK 0-1

Det endte med en sterk borteseier for EIK mot Fløy lørdag. Det ble et herlig drama med store sjanser begge veier, men EIK og Alexander Dang trakk det lengste strået da spissen sørget for 1-0 tolv minutter før ordinær tid. Et presist innlegg fra høyre ble headet over streken av Dang. Det var en liten stund tvil om scoringen ble godkjent, men linjedommer markerte at ballen hadde vært over streken etter at Fløys keeper reddet ballen fra å gå i nettet.

Scoringen førte til store protester fra hjemmelaget, og Maten Dekovic pratet på seg dagens andre gule kort og fikk marsjordre. På overtid i oppgjøret skapte Fløy flere store muligheter, men EIK stod i mot og sikret tre viktige poeng på Sørlandet.

Best i 2. omgang

Før hvilen var det en tett og jevn affære med store sjanser til begge lag. Henrik Breimyr hadde EIKs første store sjanse da Herman Kleppa fant midtstopperen på bakre stolpe. Volleyforsøket gikk rett i klypene på keeper. Rett før pause kom tigrenes andre store sjanse i den første omgangen. Da var det Andreas Petersson som fikk muligheten, men også den avslutningen ble reddet.

I 2. omgang var EIK det dominerende laget, og trykket Fløy bakover på banen i store deler av omgangen. Derfor var det heller ikke ufortjent at Alexander Dang ga EIK ledelsen. Det var for øvrig Dangs tredje scoring på like mange kamper i den gule og svarte drakten. Når ikke Fløy maktet å score på tampen, kunne EIK juble for tre herlige poeng.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 2, Idrettsparken:

Fløy – EIK 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 (78) Alexander Dang

Dommer: Herman Leiulfsrud Aass, Fossum IF

EIKs lag: Deniss Korneiciks – Herman Kleppa, Henrik Breimyr, Stian Sleveland, Adi Markovic – Andreas Petersson, Kenneth Grande (Sander Remme fra 90) – Chris Andrè Formo (Mathias K. Perttamo fra 63), Bubacarr Sumareh, Ermal Hajdari (Mats Gramstad fra 90)  – Alexander Dang (Simen Haughom fra 80)

Share