Mandag trekkes sluttspillet

Mandag ettermiddag klokken 15:00 blir det klart hvem EIK skal møte hjemme og borte i sluttspillet. EIK-trener Ojan Bijan ser frem til trekningen og samler laget i klubbhuset.

POST-NORD-LIGAEN

Trekningen sendes direkte på A-media sine plattformer, og dermed har alle muligheten til å følge med på i hvilken rekkefølge EIK skal spille kampene, og hvem de møter hjemme og borte.

– Vi ser trekningen sammen i klubbhuset før vi tar en treningsøkt. Etterpå samles vi til sosialt samvær med god mat i klubbhuset, sier EIK-trener Ojan Bijan.

– Det blir morsomt å følge med på hvordan sluttspillet blir lagt opp, men jeg har i utgangspunktet ingen preferanser på hvem vi møter. Jeg er komfortabel med at vi møter alle lag, og jeg tror vi skal bite fra oss uansett hvem vi møter hjemme og borte, fortsetter EIK-treneren.

«Det blir morsomt å følge med på hvordan sluttspillet blir lagt opp, men jeg har i utgangspunktet ingen preferanser på hvem vi møter». Ojan Bijan

Avsluttet med historisk seier

Lørdag fikk han se laget sitt gjennomføre en historisk kamp. Vi må helt tilbake til 1962 for å finne en større seier enn 8-0-seieren mot Odd 2 lørdag. EIK-treneren legger ikke skjul på at han er fornøyd med det laget har levert etter en tung start på sesongen.

– Vi måtte gjøre noen grep, og strammet inn en del internt. Spillerne har respondert eksemplarisk, og skal ha mye ros for prestasjonene de har lagt ned i høst, sier Bijan.

Lagene EIK skal møte i sluttspillet i årets utgave av PostNord-ligaen, avdeling 2 er Bryne, Fløy, Arendal, Vard Haugesund, Asker og Sotra.

Foto: Kjell Åvendal

Share