Kamprapport: Arendal – EIK 1-1

Det endte med poengdeling borte mot Arendal, men EIK levert en svært god 2. omgang og hadde fortjent seieren på Sørlandet.

ARENDAL – EIK 1-1

Gjestene fra Egersund fikk en marerittstart på kampen. Bare tre minutter ut i oppgjøret tok Arendal ledelsen da Conrad Wallem stanget inn 1-0 med et vakkert hodestøt etter et bra angrep fra hvittrøyene. Tigrene fikk ristet av seg sjokket raskt og svarte med utligning bare noen minutter senere. Mathias K. Perttamo fant Alexander Dang med en utsøkt pasning. Fra skrå vinkel banket Dang inn utligningen for EIK.

Det bølget frem og tilbake i åpningen og publikum på Norac stadion fikk servert svært god fotball. Utover i omgangen jevnet det seg ut og tempoet dalte litt. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1 etter en jevnspilt omgang. Hjemmelaget var nok nærmest å gå til pause med ledelse etter at Deniss Korneiciks vartet opp med en feberredning etter et bra angrep. I tillegg holdt Stian Sleveland på å sette ballen i eget nett, men heldigvis gikk klareringen i tverrliggeren.

EIK klart best i 2. omgang

I 2. omgang startet de gule og svarte klart best og tok kommandoen i oppgjøret. Først kom Kenneth Grande til en stor dobbeltsjanse. Noen minutter senere var Alexander Dang nære på å gi EIK ledelsen med det som kunne blitt hans andre scoring for dagen. Midtveis i omgangen ble Bubacarr Sumareh og EIK snytt for et soleklart straffespark da han ble holdt igjen etter å ha kommet seg forbi en Arendal-spiller inne i 16-meteren.

Gjestene fortsatte å produsere sjanser. Sumareh og Dang hadde begge hver sine muligheter, men det ville seg ikke. Mot slutten av oppgjøret hadde Arendal en serie med dødballer, men de fikk EIK ryddet unna på greit vis. Dermed endte det med poengdeling på Sørlandet.

Foto: Stian Skjerli Mong

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, Norac stadion

Arendal – EIK 1-1

Mål: 1-0 (3) Conrad Willem, 1-1 (6) Alexander Dang

Dommer: Harald Magnus Børresen, Helgerød IL

EIKs lag: Deniss Korneiciks – Herman Kleppa, Henrik Breimyr, Stian Sleveland, Adi Markovic – Kenneth Grande (Scott Vatne fra 90), Andreas Petersson – Mathias K. Perttamo (Jakob Maslø Dunsby fra 82), Bubacarr Sumareh, Ermal Hajdari – Alexander Dang (Simen Haughom fra 90)

Share