Kleppa: – Aldri i tvil om potensialet

Herman Kleppa stortrives når han kan angripe motstander fra sin høyrebackposisjon.

FLØY – EIK LØRDAG KL. 14.00

Tigrene har levert en sterk høstsesong, og har ikke tapt en fotballkamp siden midten av august. Lørdag venter en kamp på Sørlandet for andre helg på rad etter at laget spilte 1-1 mot Arendal sist helg.

– Jeg følte vi fortjente tre poeng med oss hjem etter en veldig god 2. omgang, sier Herman Kleppa.

24-åringen har denne høsten vært glitrende på sin høyreback. Med sin offensive egenskaper har han i tillegg til å forsvare EIK-målet, vært et viktig angrepsvåpen.

– Jeg er veldig imponert over måten laget har hevet seg etter en dårlig start på sesongen, sier Kleppa og følger opp:

– Til tross for en dårlig start, var jeg aldri i tvil om potensialet til laget. Jeg følte meg trygg på at vi ville snu trenden med så mange gode fotballspillere i denne troppen, sier Kleppa.

«Jeg trives godt som høyreback i EIK. Stort sett får vi lov til å dominere kampene med dette laget, og derfor har jeg anledning til å bidra mye offensivt». Ojan Bijan

Vil komme med offensive bidrag

Selv stortrives han i sin nye posisjon.

– Jeg trives godt som høyreback i EIK. Stort sett får vi lov til å dominere kampene med dette laget, og derfor har jeg anledning til å bidra mye offensivt. Det liker jeg, utdyper den tidligere Viking- og Sandnes Ulf-spilleren.

Lørdag venter en ny tøff oppgave på Flekkerøya. Kleppa ser ikke bort fra at kampen vil minne mye om oppgjøret vi fikk servert for noen uker siden.

– Kampbildet ser jeg for meg at blir nokså likt som forrige gang vi møtte dem. De kommer til å slå mye langt og vil være aggressive i presset, sier han.

– Vår oppgave blir å få ballen ned på bakken, spille vårt spil og ta kontroll på oppgjøret, avslutter Kleppa.

Foto: Kjell Åvendal

Share