Veiledning for billettbestilling EIK – Asker

Når vi møter Asker på Østerhus Arena søndag om en uke, er det første gang EIK forhåndsselger billetter på internett. Billettene blir lagt ut mandag ettermiddag. Samtidig skal vi spille hjemmekamp på et stadion som vil være ukjent for nesten alle våre supportere. For at dette skal gå mest mulig smertefritt har vi derfor laget en veiledning for hele prosessen, som dere finner under.

MERK AT SPONSORER FORHOLDER SEG SOM FØR, OG MELDER INN ANTALL TIL KENNETH/TROND ARILD. DE MED SESONGKORT FORHOLDER SEG OGSÅ SLIK DE HAR GJORT TIDLIGERE I SESONGEN.

Selv om det vil føles rart å ikke spille hjemmekamp i Idrettsparken, tror jeg mange vil synes det er kult å få oppleve et nytt flott stadion. La oss gjøre vårt for at den midlertidige hjemmebanen blir til et fort, der vi supportere bidrar det vi kan for å hjelpe «okka gutta» til tre nye poeng!

VEILEDNING FOR BESTILLING:
Dere går til billettsiden, som dere vil finne link til her på hjemmesiden når billettene legges ut mandag ettermiddag.

Fyll ut skjemaet fullstendig slik eksemplet under viser. Bruk nedtrekksboksen for å velge antall billetter.

I det nederste feltet skriver dere inn navn og mobiltelefonnummer til alle som skal bruke billettene, inkludert den som bestiller. Skriv gjerne en person med nummer bak på hver linje for å lette vårt arbeid når vi utsteder billetter.


Dersom dere har med folk i bestillingen som ikke har eget telefonnummer, skriver dere et strek bak.

Grunnen til at vi trenger telefonnummer for alle er for å lette smittesporing ved en eventuell smitte blant noen av tilskuerne på den aktuelle kampen.

Trykk deretter på den gule knappen «SEND BESTILLING» nederst. Dere vil få en bekreftelse på at skjemaet er innsendt.

NB!
Ingen billettbestilling er gyldig uten at dere samtidig betaler riktig beløp med VIPPS til EIK fotball #99164.

Merk betalingen med «billetter EIK – Asker»

SLIK FÅR DERE BILLETTENE:
De som har bestilt og betalt billett, vil i løpet av et par dager få en e-post med sin billett som et vedlegg. Denne lagrer dere på mobiltelefonen. Den kan eventuelt også skrives ut på papir.

Hver billett inneholder opplysning om hvor mange og hvem billetten gjelder for. Den kan ikke overdras til andre på grunn av smittevernreglene.

PÅ STADION:
På stadion må dere ankomme samlet (men med minst en meter avstand) til riktig inngangsport, som står på billetten. Sandnes Ulf har en god oversikt over stadionområdet og parkeringsmuligheter på sin hjemmeside. Denne finner dere her.

Den som var ansvarlig for billettbestillingen og har billetten går først i porten og viser den til vakten, samtidig som han sier hvor mange han har med. (vakten sjekker dette på billetten).

Billettene er ikke plassnummererte. Inne på stadion er det fritt valg av sitteplass innenfor det området billetten gjelder for (vil stå på billett). Men husk at avstandsreglene gjelder. Minst et sete i bredden skal stå tomt mellom to tilskuere. Vi ønsker også at det i størst mulig grad skal være minst et sete tomt foran og bak hver tilskuer.

Også ved utgang etter kampslutt ber vi alle tilskuerne respektere smittevernreglene og forlate stadion med god avstand. Ta også med dere eventuelt søppel. Husk at vi låner stadionen av en annen klubb.

Vi ønsker dere alle en god kamp!

Share