Damelaget til semifinalen

EIK-damene scoret hele fem ganger og tok seg til semifinalen i sluttspillet i Jenter 20-klassen da Falkeid/Skjold/Stegaberg ble slått med 5-3 etter straffesparkkonkurranse.

DAMELAGET

EIK Jenter 20 reiste søndag til Skjold for første sluttspillkamp. Her har klubbene Falkeid/Skjold/Stegaberg gått sammen og stiller et Jenter 20 lag som de kaller Tyssværjentene.

EIK startet best og hadde ballen store deler av tiden, men klarte ikke å produsere de store mulighetene. Tyssværjentene benyttet anledningen til å kontre seg til noen muligheter men og de uten uttelling. EIK var frempå etter cirka 15 minutter og satte ballen i mål etter en corner, men denne ble annullert av en eller annen grunn. EIK fortsatte og kjøre store deler av kampen men få ballen i mål klarte de ikke.

Etter pausen virket det som kreftene forsvant litt hos EIK-jentene og hjemmelaget tok litt over spillet, men EIK var likevel frempå med noen muligheter der de på en vanlig dag nok hadde satt ballen i mål. Emma Høien kom gjennom i deg 77 minutt og da satte hun ballen sikkert i mål og EIK tok dermed ledelsen. Denne så ut som og holde helt inn, men 2 minutter på overtid fikk hjemmelaget corner som de klarte å pirke i mål.  Dette resultert i ekstraomganger der begge lag prøvde å kjempe seg til seier men kampen gikk til straffekonk.

Her stod EIKs keeper Emilie Tagholdt frem og reddet to straffer, samtidig som Emilie Klippen, Nora Aakre, Emma Høien og Konstance Landro satte sine straffer sikkert i mål. De gule og svarte kunne til slutt juble for 5-3-seier.

Allerede torsdag 12.11 klokken 19.30 tar de imot Hinna/Lura J20 til ny sluttspillkamp.

 

Share