EIKs jenter 14 vant OBOS-cupen

Fredag kveld gikk EIKs Jenter 14 til topps i OBOS-cupen etter å ha slått Sandved 2 4-2 i finalen som ble spilt i Randaberg Arena.

UNGDOMSAVDELINGEN

Som vi har skrevet tidligere, har EIK-laget levert en meget sterk høstsesong hvor de ikke tapte en eneste kamp i divisjonsspilet. Fredag ble den gode sesongen kroner med seier i finalen i OBOS-cupen.

EIKs mål ble satt inn av Elisabeth Skårland (2), Gine Puntervoll Ørsland og May Elin Seglem. Selv om Sandved fikk to reduseringer i kampen, var de gule og svarte det klart beste laget, og det var ingenting å si på at de tok seieren hjem.

På vinnerlaget spilte Malin Seglem Mikalsen, Tilla Klippen, Sofie Omdal Efteland, Ingrid Ramsland Grude, Oda Havsø Mong, Kine Lædre, May Elin Seglem Myklebust, Andrea Sæstad, Ane Myklebust, Gine Puntervoll Ørsland, Elisabeth Skårland, Lulun Samte,Othilie Fossmark og Amalie Hovland.

Share