– Norges kanskje fineste innbytterbenk

Innbytterbenkene som har kommet på plass på B&G-banen på Husabø, vil klubben få glede av i mange år.

SAMARBEID

Tidligere i høst kom to splitter nye innbytterbenker i betongelementer på plass på B&G-banen. De er levert av samarbeidspartner og sponsor, Egersund Betongteknikk.

– Vi er veldig glade for å ha fått på plass moderne og solide innbytterbenker i betong, sier daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen.

En av de fremste produsentene

Egersund Betongteknikk er en av landets fremste betongelement produsenter innenfor behandlede fasader.

– Disse innbytterbenkene tåler den røffe bruken som er rundt en fotballbane. Mange av dagens løsninger er i plexiglass, som ofte kan gå i stykker. Disse innbytterbodene kommer til å stå til Dovre faller. I tillegg så er de tilnærmet vedlikeholdsfrie, sier Andersen fornøyd.

«Man skal aldri være fornøyd med å sitte på benken, men her på Husabø kan man i hvert fall gjøre det på Norges kanskje fineste innbytterbenk». Kenneth Andersen

– Man skal aldri være fornøyd med å sitte på benken, men her på Husabø kan man i hvert fall gjøre det på Norges kanskje fineste innbytterbenk.

Andersen vil også gi kred til Moose Design.

– Vi må berømme Moose Design for de flotte benkene inne innbytterboden. Det er veldig kjekt å se at lokale bedrifter som Egersund Betongteknikk og Moose Design leverer produkter i verdensklasse.

Kenneth Andersen (til venstre) og salgsleder i Egersund Betongteknkk, Alf Einar Sivertsen.

Share