Fysioterapeut og keepertrener klare for 2021

Rebecca Broch og Asle Sirevåg har begge takket ja til EIK for 2021.

A-LAGET
EIK Fotball er glade for å kunne offentliggjøre at fysioterapeut, Rebecca Broch og keepertrener, Asle Sirevåg blir en del av EIKs trenerteam i 2021.

Duoen har vært sentrale i arbeidet rundt A-laget i 2020, og hovedtrener, Ojan Bijan, er veldig glad for at de blir med videre.
Rebecca Broch ble en del av A-laget første i 2020 etter anbefaling fra Atle Torstensen i Klinikk for Alle Egersund.

– Med Rebecca har vi uten tvil sikret oss en kompetanse og ressurs rundt A-laget og klubben som er uvurderlig.  Hennes arbeidskapasitet og evne til å forstå spillernes fysiske situasjon gir oss veldig mye, sier Ojan Bijan.

«Med Rebecca har vi uten tvil sikret oss en kompetanse og ressurs rundt A-laget og klubben som er uvurderlig.  Hennes arbeidskapasitet og evne til å forstå spillernes fysiske situasjon gir oss veldig mye». 


Asle Sirevåg kom tilbake til A-laget, i rollen som keepertrener, da Bijan tok over i 2018 og samarbeidet har vært solid.

– Asle sin tilnærming til keepertrenerrollen er fantastisk, han er alltid godt forberedt, initiativrik og ikke minst engasjert i arbeidet sitt. Han er veldig sentral i at keeperne klarer å tilpasse seg spillestilen vi ønsker, sier Bijan.

«Asle sin tilnærming til keepertrenerrollen er fantastisk. Han er alltid godt forberedt, initiativrik og ikke minst engasjert i arbeidet sitt. Han er veldig sentral i at keeperne klarer å tilpasse seg spillestilen vi ønsker». 

Det er en spennende tid i vente

Rebecca og Asle begge medgir at det er spennende tider i vente i EIK.  Med en sportslig satsing og høyt trivselsnivå var det ikke vanskelig å takke ja til et nytt år.

– Det å jobbe med fotballspillere og idrettsutøvere er noe jeg har alltid vært interessert i, og det å være en del av et lag er utrolig gøy. Jeg trives veldig godt i EIK, da ble det en selvfølge at jeg ønsket å være med videre, sier Rebecca Broch.

«Det å jobbe med fotballspillere og idrettsutøvere er noe jeg har alltid vært interessert i, og det å være en del av et lag er utrolig gøy. Jeg trives veldig godt i EIK, da ble det en selvfølge at jeg ønsket å være med videre«.

EIK Fotball ser frem til å fortsette samarbeidet med begge to og ønsker de lykke til i 2021.

Share