Landslagsspiller klar for EIK

Den Færøyske landslagsspilleren, Patrik Johannesen, har  signert en ettårskontrakt med Egersund.

A-LAGET
EIK Fotball er glade for å kunne offentliggjøre at 25-åringen, Patrik Johannesen, blir klubbens nye offensive tilskudd.

25-åringen kommer fra spill hos KÌ Klaksvìk på Færøyene og har en solid CV å vise til.  Senest i 2020 spilte han Europa League kvalifisering og scoret mot Dinamo Tiblisi. I 2018 hadde han et opphold hos Florø i OBOS-ligaen hvor han scoret to mål på ni kamper. I tillegg har han ti kamper for landslaget siden hans debut i 2017.

Trener, Aleksander Midtsian, er veldig fornøyd med signeringen:

– Patrik er en hardtarbeidende og klok angrepsspiller som kan bekle flere roller offensivt og innehar ekstreme avslutningsferdigheter.

«Patrik er en hardtarbeidende og klok angrepsspiller som kan bekle flere roller offensivt og innehar ekstreme avslutningsferdigheter». 

 

Ser frem til å spille for Egersund

Johannesen ser frem til å komme i gang med oppkjøringen og bli kjent med sitt nye lag.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og møte mine nye lagkamerater. Etter dialog med Ojan Bijan, fikk jeg et godt inntrykk av ambisjonsnivået og ikke minst spillestilen som trigget meg. I tillegg følte jeg at dette var rette tidspunktet for å ta det neste steget i min karriere.

«Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og møte mine nye lagkamerater. Etter dialog med Ojan Bijan, fikk jeg et godt inntrykk av ambisjonsnivået og ikke minst spillestilen som trigget meg. I tillegg følte jeg at det var riktig tidspunkt for å ta det neste steget i min karriere».

EIK Fotball ønsker Patrik Johannesen hjertelig velkommen til klubben.

Share