Påskeferie betyr fotball!

I påskeferien har EIKs spillerutvikler, John Petersen, tilrettelagt for individuell trening for alle i ungdomsavdelingen. Et tiltak, som hele 60(34 jenter og 26 gutter) spillere har meldt seg på til.

 

De første tre dagene er gjennomført og det er en tilfreds spillerutvikler vi møter.

“Spillerne har trenet enormt godt og fokusert. Helt fra de som startet klokken 08:00 om morgen til de som asvsluttet dagen kl 14:00. Det har vært en fornøyelse.”

“Spillerne har trenet enormt godt og fokusert. Helt fra de som startet klokken 08:00 om morgen til de som asvsluttet dagen kl 14:00. Det har vært en fornøyelse.”

Forrige gang var fokuset primært på basisteknikk, mens i påsken har fokuset vært på å videreføre det tekniske basisarbeidet i høyere tempo og med mer fysisk press og samtidig opprettholde kvalitet i øvelsene.

“Spillerne har tatt utfordringene på strak arm – og selv om de har blitt presset hardt gjennom den timen de er på trening, har jeg ikke opplevd noen spillere som har trukket seg eller gitt opp.  Alle har stått på knallhardt gjennom samtlige 60 minutter og vært veldig motivert.»

Spillerne, som består av spillere fra J12/G12 til J17/G17, har været påmeldt i grupper fra 2-4 spillere – og det gir grunnlag for at alle får mange berøringer på en time, noe som er viktig i deres utvikling.

De neste to dagene består hver av tre treninger – og så er det over for denne gang med påskens individuelle treninger, men spillerutvikler John Petersen lover at tiltaket vil fortsette i fremtiden når anledningen byr på seg.

“Med den påmeldingen og interessen som har vært, er der ingen tvil om at tiltaket vil tilbys igjen. Spillerne har allerede forespurt om det blir mulig i sommerferien, og det et godt tegn», avslutter John Petersen.

“Med den påmeldingen og interessen som har vært, er der ingen tvil om at tiltaket vil tilbys igjen. Spillerne har allerede forespurt om det blir mulig i sommerferien, og det et godt tegn», avslutter John Petersen.

Share