Publikumsinfo EIK – Vard

Lørdag spiller vårt A-lag sesongens første kamp når divisjonskollega Vard Haugesund kommer på besøk for å spille treningskamp.

Kampen spilles på hovedbanen i Idrettsparken, med avspark klokka 14:00. Det åpnes for adgang for publikum fra klokka 13:15.

HVEM HAR ADGANG?
Maksimalt 200 tilskuere har adgang til kampen. Vi har kun anledning til å benytte fastmonterte seter på hovedtribunen, med en meter avstand mellom. Alle setene som kan brukes vil bli merket. Det er ikke lov å stå på Hognestadsiden eller i svingene.

Slik det ser ut i skrivende stund (onsdag kveld), så vil det kun bli adgang til de som har sesongkort eller sponsorbillett. (Denne kampen er inkludert i deres billett)

Skulle det mot formodning være ledige billetter, vil vi opplyse om det her på nettsiden lørdag morgen. Enkeltbilletter vil i så fall koste kr 100,- for alle tilskuerne, uansett alder, og må betales med VIPPS ved inngangen.

Vaktene vil ha lister over hvem som har kjøpt sesongkort/sponsorkort, og krysse av disse etter hvert som publikum ankommer. De fysiske sesongkortene vil bli trykket i løpet av de neste par ukene.

Det er fortsatt mulig å sikre seg sesongkort. Se denne siden for mer informasjon.

INNGANGER:
Alle tilskuere skal benytte inngangen ved Husabø Skole. Der vil vaktene stå klare med lister. Vi minner om at reglene om å holde fysisk avstand til andre tilskuere gjelder på hele stadion.

KIOSK:
Kiosken vil være åpen før og under kampen. Forsøk etter beste evne å handle når det er ledig plass, og ikke skap kø.

PRESSE:
Pressefolk som skal dekke kampen, må henvende seg på e-post til post@eikfotball.no innen torsdag ettermiddag.

ANNET:
EIK-TV vil filme kampen, men kun til internt bruk. Den vil altså ikke bli streamet på nettet. De som ikke kan følge kampen live i Idrettsparken anbefales å følge den på vår twitterkonto, der lagoppstillingen vil bli lagt ut så snart den er klar, mens alle viktige hendelser underveis i kampen vil bli oppdatert fortløpende.

Share