Det gror godt i egne rekker

De siste ukene har vi møtt Vard Haugesund, Sandnes Ulf og Arendal til treningskamp. I disse kampene har unggutta i EIK fått prøvd seg. Eskil Furre Gjerde som er 2003-modell fikk sin første A-lagskamp da han ble byttet inn mot Vard Haugesund. I tirsdagens kamp mot Sandnes Ulf fikk unggutten som nylig ble 18 år sin debut fra start, og gjorde sine saker bra. Hallvar Steinskog som er født i 2002 fikk sin debut da Ojan Bijan ga ham sjansen i en treningskamp mot Eiger i 2019. I går mot Arendal fikk han sin første kamp fra start, og spilte 63 minutter. I tillegg har også Sondre Tollefsen og Kujtim Ismaili som begge per dags dato er 19 år, fått sin A-lagsdebut.

I fjor vinter da Aleksander Midtsian begynte som assistent trener og B-lagstrener var alle fire i rekruttgruppen som Midtsian trener. Ved å ha gjort sine saker bra der er nå alle en del av A-troppen, og har fått sin debut. Hallvar Steinskog og Eskil Furre Gjerde har ikke gjort seg bort da de har fått sjansen fra start. Hovedtrener Ojan Bijan har følgende å si om de to:

– Dette er to ekstremt sultne og ambisiøse, unge og lokale spillere som har virkelig stått på over tid og vist sin verdi. Tror jeg aldri har hørt «nei» eller en diskusjon eller et behov for å vise seg ekstra på feil måte eller noe som helst fra disse guttene. De er bunnsolid lojale til oss i trenerteamet, medspillerne sine og klubben i sin helhet. De perfekte ambassadørene for EIK på mange måter og jeg kan stolt si at vi føler oss trygge med begge to i serien. Alder blir bare et tall når viljen og energinivået er som disse guttene. Begge har stor fremtid foran seg, det er jeg overbevist om.

– Dette er to ekstremt sultne og ambisiøse, unge og lokale spillere som har virkelig stått på over tid og vist sin verdi. Tror jeg aldri har hørt «nei» eller en diskusjon eller et behov for å vise seg ekstra på feil måte eller noe som helst fra disse guttene. De er bunnsolid lojale til oss i trenerteamet, medspillerne sine og klubben i sin helhet. De perfekte ambassadørene for EIK på mange måter og jeg kan stolt si at vi føler oss trygge med begge to i serien. Alder blir bare et tall når viljen og energinivået er som disse guttene. Begge har stor fremtid foran seg, det er jeg overbevist om.-Ojan Bijan

 

Dette vitner om at det gror godt i klubben, og er bevis på at hardt arbeid lønner seg. Mulighetene for unge spillere i EIK, og også i regionen er der. Vi håper også dette kan være motivasjon for unge spillere som ønsker å spille på vårt A-lag i fremtiden.

 

 

 

Share