Før kampen Viking-EIK

I morgen skal A-laget ha sin siste treningskamp mot Viking før Nardo venter hjemme til seriestart. Kampen spilles på Sr-Bank Arena, og har kampstart klokken 13:00. Kampen streames på Stavanger Aftenblad, de som ikke har mulighet til å se der kan følge liveoppdateringer fra EIK sin Twitter. Brukeren heter @eik_fotball. 

Dette vil bli den fjerde treningskampen til A-laget denne oppkjøringen, og kampen skal spilles 2*30 minutter. Til den første kampen var Vard Haugesund motstander i en litt rotete første kamp som endte 5-3 til haugalendingene. I midtuken etterpå var Sandnes Ulf motstander, der resultatet ble 3-3 etter en god første omgang. I helgen som var derimot var det en svak prestasjon mot Arendal, og endte til slutt med 3-0 i sekken. Nå er det 12 dager til seriestart, og en kan håpe på Viking-kampen blir en positiv opplevelse for de gule og svarte.

Det kan også nevnes at egersunderen Veton Berisha, sammen med tidligere EIK- spiller Zlatko Tripic er en del av Viking-troppen per dags dato. Det blir et kjekt gjensyn med tidligere EIK-spillere, og spesielt Veton som er oppvokst på Husabø.

Vi tok også en prat med Ojan Bijan før siste treningskamp:

Hvilken inngang har dere til kampen, og hvilke hensyn/grep gjøres da dette er siste treningskamp før seriestart?

-Inngangen mot Viking er å jobbe knallhardt mot et Eliteserielag for å se mest mulig av identiteten vår i kampen, med og uten ball. 2 x 30 min mot Eliteserien kan fort gjenspeile 2 x 45min i Postnordligaen hva angår intensitet så dette blir en fin test for oss.

Hvilke svar har oppkjøringen gitt deg?

-Oppkjøringen så langt har vært veldig nyttig i å få svar på en del ting rundt troppen vår, spillet og andre ting. Så nå må vi bare ha fokus på å få en god opplevelse inn mot seriestart.

Share