På forhånd EIK-Sotra

Allerede i morgen er det ny kamp når Sotra gjester Idrettsparken klokken 16.30. Sotra har faktisk ikke gjestet Idrettsparken. I fjor slo vi de 2-0 borte i grunnspillet, og i sluttspillet når vi vant 7-2 spilte vi på Østerhus Arena. Vi ønsker publikum, spillere og Sotra velkommen til kamp i morgen 16:30. 

På lørdag tok EIK-guttene en sterkt seier borte mot Notodden. 6 mål scoret og 2 innslupne er fasit etter runde 2 i Postnord-ligaen. Foreløpig toppscorer for oss i seriespillet er Jakob Dunsby som står med 2 mål, og som forøvrig har 2 målgivende. Sotra spilte 0-0 mot Fløy i første kampen sin, før de på søndag tapte 4-3 hjemme mot Levanger. Dermed står bergenslaget med 1 poeng. Forøvrig er det verdt å nevne Ojan Bijan, og Sotra`s trener Renate Blindheim har vært sammen denne uken på UEFA-A lisens og avslutter kurset på torsdag.

I den første hjemmekampen hadde vi 413 tilskuere som så på. Det vil si vi mangler 187 for å oppfylle kapasiteten vi har. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Husabø i morgen 16:30 for å se EIK-guttene kjempe om årets tredje trepoenger! Vi trenger alle mann til pumpene, og satser på den 12.mann vil være en god støttespiller i morgen.

Billettinformasjon: 

For å ivareta smittevern på en best mulig måte, har EIK bestemt at vi maksimalt slipper inn 600 tilskuere til kampen mot Sotra i morgen, fordelt på tre forskjellige seksjoner/kohorter.

Idrettsparken vil deles inn i grønn/gul/blå seksjon slik kartet under viser, og de enkelte billettypene skal bruke følgende seksjoner/innganger:

SESONGKORT:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene med påskrevne navn. Alle med sesongkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

SPONSORBILLETTER:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene. Alle med sponsorkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

ENKELTBILLETTER:
Det er også mulig å se kampen mot Sotra for supportere uten sesongkort. Vi ønsker helst at enkeltbilletter kjøpes med VIPPS før dere står i porten, og at dere da bare viser kvitteringen til vaktene. Dette for å unngå kø.

Skulle det være noen som ikke har VIPPS, så kan det betales kontant også i porten. Vi ønsker da at dere har en ferdigskrevet lapp med navn og telefonnummer på alle tilskuerne, som leveres billettør.

De med enkeltbilletter som ønsker å sitte på tribunen, bruker inngang A (hovedport) i enden av Kjeld Bugges Gate. Inne på stadion skal dere sitte i blå seksjon på tribunen. (mellom pølseboden og byen)

De med enkeltbilletter som ønsker å stå på Hognestadsiden/Søndre sving, bruker inngang C, ved Egersundshallen/Fjellstedveien. Inne på stadion skal dere oppholde dere i grønn seksjon på tribunen.

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

Vi ber flest mulig om å gå til kamp i morgen da det er vaksinering i Egersundshallen på gang. Vi disponerer parkeringen ned ved Husabø skole, og trekanten. For å slippe kaos oppfordrer vi flest mulig til å gå i morgen

 

Opp te Husabø….

Share