På forhånd av Kjelsås-EIK

På mandag kom årets første tap mot Odd 2 i en kamp hvor en egentlig skapte nok til å ta seieren, men den manglende skarpheten sørget for vi nå er 5 poeng bak Arendal før kampen mot Kjelsås i morgen. Samtidig har vi den beste seriestarten på lenge, og det er enda 20 kamper igjen. Kampen mot Kjelsås spilles borte på Grefsen klokken 15:00, i morgen (lørdag).  

Kjelsås har startet serien med 7 poeng til nå, og kommer fra 0-0 mot Nardo sist kamp. Hjemme på Grefsen har Kjelsås vunnet begge sine kamper til nå i sesongen, og vil nok være giret for nok en seier i morgen. Sist vi møtte Kjelsås var i 2018 på bortebane, da vi vant 3-2 etter hattrick av Mathias Perttamo.

Kjelsås på besøk på Husabø i 2019.

For de som ønsker å følge kampen streames den via Direktesport.no. For de som ikke har mulighet til det kan kampen følges på vår Twitter profil som er : @eik_fotball.

Info for bortesupportere: 

Om noen ønsker å ta turen må dere fikse billett så fort som mulig. Pga smittevern har Kjelsås maks 200 tilskuere, og derfor må en kjøpe billett via her (første mann til mølla): http://kjelsaasil-fotball.idrettenonline.no/blog/post/174644/billettinformasjon-kjelsas—egersund?ispage=true

Vi satser på tre poeng, og ønsker «okka» gutta lykke til i morgen!

Share