Lars Erik Sødal kommer på lån ut sesongen

 

Det er nå klart at Lars Erik Sødal fra Viking kommer på lån ut denne sesongen. 19-åringen vil delta på sin første EIK-trening i dag. 

Midtbane spilleren Lars Erik Sødal startet sin karriere i Hinna. Der spilte han på 2002-kullet til Hinna som lenge var i toppen med vårt 2002-kull i EIK. Når han ble 16 år meldte han overgang til Viking, der han har kamper for g16, junior, og 18 kamper for rekruttlaget til de blåkledde. Han debuterte på a-laget deres nå i NM mot Staal Jørpeland.

Hva er ditt inntrykk av EIK til nå?

-Jeg syns det virker som en kjekk klubb, som har ambisjoner og det liker jeg. Så håper jeg at jeg som spiller kan bidra til de ambisjonene EIK har, og samtidig utvikle meg denne høsten i EIK.

Hvilken spillertype er du for de som ikke kjenner deg så godt? 

-Liker å si jeg er en spiller som er god med ballen, i tillegg til jeg er en duellsterk spiller.

Bildet hentet fra Stavanger Aftenblad.

Hovedtrener Ojan Bijan har følgende å si om låneavtalen:

-Først og fremst vil jeg takke Morten Jensen, Rune Repvik og Mats Ullereng for veldig konstruktiv dialog gjennom denne prosessen. At Viking velger å låne en av deres største talenter ut til oss er veldig positivt for alle parter og jeg er sikker på at Lars Erik kommer til å bidra til mye positivt i EIK-drakten.

Hvilket inntrykk har du av Lars Erik?

-Jeg var selv tilstede på serieåpningen til Viking 2 og fikk sett hvilken tilstedeværelse han, som kaptein, hadde i kampen. En klok og balansert spiller som jeg tror passer utmerket inn hos oss. Nå gleder vi oss til å begynne arbeidet med Lars Erik.

EIK fotball ønsker Lars Erik Sødal velkommen til klubben, og takker Viking for godt samarbeid. 

 

Share