EIK tar i morgen turen til Oslo for å møte Skeid

Amper stemning tilbake i 2018. Marcel i krangel med spiss Johnny Buduson.

I morgen tidlig setter a-laget kursen til Oslo når vi møter serieleder Skeid. Vi kommer fra en litt rar kamp mot Rosenborg 2 der vi vant 2-0. Skeid derimot sto over sist runde, og spilte sist i 1-2 tapet mot Lillestrøm i NM. 

Skeid leder nå tabellen med ett poeng på Arendal, og to poeng på oss. Riktig nok har de en kamp mindre spilt. De har foreløpig hengekampen oppsatt den 29.09 borte mot Notodden. Oslo-laget vant 2-1 sist kamp de hadde i Postnord-ligaen, da de slo Øygarden på hjemmebane. Lagets toppscorer er spiss Johnny Buduson som står med 7 mål. Skeid trenes likt som sist sesong av Gard Holme. Det er også verdt å nevne sist vi møtte Skeid på Nordre Åsen var i 2018, da vant de 2-1 etter en overtidsscoring av Mustafa Hassan. Forholdene på selve banen er dårlige, og kunstgresset var i fjor på ett tidspunkt ikke godkjent for Postnord-spill.

Skeid borte i 2018

Vi tok en prat med hovedtrener Ojan Bijan før «toppkampen»:

Tøff bortekamp mot Skeid, men hva slags lag møter vi i morgen? 

-Vi møter et lag som har vært i en god periode med resultater. De har tatt noen sliteseiere som vitner om sterk mentalitet og da ligger de på førsteplass fortjent. Vi må sørge for at vi kan medbringe vårt spill utpå der og ta styring samtidig som vi nøytraliserer Skeid på det de er god på. Dette blir en tøff men god kamp for oss.

På tabellen er vi helt med der oppe, men samtidig har vi en tynnere stall. Føler du vi er på rett spor?

-Vi er der oppe, og vi har vist at vi kan dette. Jeg vil ikke ha fokus på utfordringer, alle lag har sine utfordringer, eneste jeg vet er at vi stiller et veldig godt lag imorgen og skal være fullt kapable til å ta tre poeng, innstillingen er der, motivasjonen er der og da kan jeg kun be guttene om å gjøre det om til handlinger utpå banen.

Bortesupportere: 

Vi har vært kontakt med Skeid anngående dette, og de informerer oss om det ikke vil være mulig med bortesupportere da de kun har en kohort på stadion deres. Dette er beklagelig, men vi håper flest mulig støtter guttene hjemmeifra.

Opp te Husabø…

 

Share