Levanger gjester Idrettsparken i dag-Kom deg på kamp

Allerede tre dager etter sist kamp venter det i dag ny kamp igjen! Nå er det også «endelig» hjemmekamp etter to strake bortekamper. I dag 14:00 gjester Levanger Idrettsparken til runde 13 i Postnord-ligaen, noe som vil si etter dagens kamp er sesongen halvspilt. 

I dag er det Levanger som står på motsatt banehalvdel i sine hvite og røde drakter. De kommer i fra ett litt overraskende 2-4 tap på hjemmebane mot Fram Larvik. Samtidig har de tatt 19 poeng, og med en god høst kan de absolutt henge med i toppen. Levanger er det laget som har scoret mest i avdelingen med sine 34 mål, toppscorer i avdelingen Arne Gunnes står for 10 av de 34 målene. Det skal også sies de har sluppet inn 24 mål, bare Rosenborg 2 med flere! I våres tropp har Andreas Peterson spilt for begge klubbene, og hos gjestene er det målvakt Nicolai Larsen Berg som har spilt i begge klubber.

I forbindelse med intervju til kampprogram tok vi en prat med Ojan Bijan og Henrik Breimyr (dette er en forkortet/mikset versjon, begge sine spalter kan leses i dagens kampprogram):

Allerede ny kamp! Hva tenker du personlig om det tette programmet som er nå?

-Denne perioden er naturligvis intens og tettpakket med kamper. Samtidig har jeg en gruppe spillere nå de to siste kampene som er positivt innstilte, sprer positiv energi og er der for hverandre og er ikke minst lojale til prosjektet, dette gir mer energi til oss og hele gruppen.

Godt med hjemmekamp igjen Henrik, hva har du å si til supporterne i dag?

-Tusen takk for støtten de siste kampene mot Arendal og RBK 2. Så var det også kjekt så mange tok turen til Flekkerøy på torsdag! Dette setter hele gruppen pris på, og håper i dag vi kan få samme atmosfære som mot Arendal. Vi går for 3 poeng sammen med dere.

Fra kampen mot Levanger i 2019.

Publikumsinfo: 

For å ivareta smittevern på en best mulig måte, har EIK bestemt at vi maksimalt slipper inn 600 tilskuere til kampen mot Levanger i morgen, fordelt på tre forskjellige seksjoner/kohorter.

Idrettsparken vil deles inn i grønn/gul/blå seksjon slik kartet under viser, og de enkelte billettypene skal bruke følgende seksjoner/innganger:

ENKELTBILLETTER:
Det er også mulig å se kampen mot Levanger for supportere uten sesongkort. Vi ønsker helst at enkeltbilletter kjøpes med VIPPS før dere står i porten, og at dere da bare viser kvitteringen til vaktene. Dette for å unngå kø.

Skulle det være noen som ikke har VIPPS, så kan det betales kontant også i porten. Vi ønsker da at dere har en ferdigskrevet lapp med navn og telefonnummer på alle tilskuerne, som leveres billettør.

De med enkeltbilletter som ønsker å sitte på tribunen, bruker inngang A (hovedport) i enden av Kjeld Bugges Gate. Inne på stadion skal dere sitte i blå seksjon på tribunen. (mellom pølseboden og byen)

De med enkeltbilletter som ønsker å stå på Hognestadsiden/Søndre sving, bruker inngang C, ved Egersundshallen/Fjellstedveien. Inne på stadion skal dere oppholde dere i grønn seksjon på tribunen.

Selv om det er restriksjoner, ønsker vi flest mulig kommer seg på kamp og støtter guttene. I dag må vi klare å fylle de 600 plassene vi har!

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

Det var kjekt med alle bortesupporterne som tok turen til Flekkerøy på tordag.

Opp te Husabø..

Share