Poengdeling på Øygardens «fort»

EIK spilte lørdag ettermiddag mot Øygarden på Ågotnes. En arena hjemmelaget før denne runden hadde vunnet alle kampene på+1 uavgjort. Det ble også en jevn affære lørdag ettermiddag. 

Det startet som en rolig kamp der begge lagene lå og følte på hverandre i åpningen, og en kunne se dagens kamp var av det viktige slaget. Sjansene uteble, men begge lagene gjorde sitt i banespillet. Etter 25 minutter kombinerte Jakob Dunsby og Stian Michalsen på vår venstreside før sistnevnte kunne sende av ett skudd rett utenfor 16-meteren. Litt før hadde også Øygarden en grei mulighet på ett korridorfrispark som Miguel Vieira reddet til corner.

Da det hadde gått litt over fem minutter ut i andre omgang skulle vi få vår andre store mulighet. Jakob Dunsby kom rundt på høyresiden før han la inn til Adi Markovic som kom på bakre stolpe. Lyngdølen tok den på hel volley, men Borger Thomas fikk med en god redning avverget baklengsmål. Begge lagene hadde også litt tendenser, men manglet skarpheten på siste tredjedel. Kampen endte 0-0, og begge lag henger til de grader med i toppen.

Ojan Bijan hadde følgende å si etter kampen:

-Hva syns du om dagens kamp? Kanskje den beste spillemessige kampen til nå?

Dagens kamp var av den taktiske sorten. Vi var veldig dyktige i presspillet, samtidig som vi klarte i store deler av kampen å bevare roen med ball og være tålmodig. Stolt over guttene for disiplinen de viser gjennom hele kampen.

– Veldig jevnt i toppen nå, hva gjøres for å nå våre mål denne høst-sesongen?

Jevnt er det i denne puljen, og vi må bare sørge for at vi er med helt inn. Nå må vi spisse spillet vårt i siste tredjedel og sørge for at vi omsetter disse store sjansene vi skaper. Samholdet i gruppen er imponerende bra og gnisten i gruppen er udiskutabel. Spiller vi som idag tar videre tar vi mye poeng fremover.

 

Kampfakta: 

Øygarden-EIK, 0-0. Ågotnes gress

Tilskuere: 150

EIK stilte med følgende lag: Miguel Vieira, Henrik Breimyr, Sivert Strangstad, Matej Dekovic- Kujtim Ismaili, Lars Erik Sødal, Andreas Breimyr, Adi Markovic- Jakob Dunsby, Patrik Johannesen, Stian Michalsen.

Benyttede innbyttere: Simen Haughom, Cairo Lima (debut).

Neste hjemmekamp er allerede førstkommende onsdag når Vard Haugesund kommer til Husabø. Kampen har avspark 18:00.

Share