EIK 2 tok 3 nye poeng

EIK 2 sesongåpnet med 3 poeng sist uke, og i går ventet Nærbø til årets første hjemmekamp. En solid start sørget for alle tre poengene ble igjen i Egersund. 

Det skulle bare ta tre minutter før det unge EIK-laget skulle ta ledelsen. Etter kombinasjonsspill på høyresiden kunne Stian Østebrød enkelt sette ballen i tomt bur etter et innlegg. Bare fem minutter senere skulle ledelsen dobles da Kujtim Ismaili mottok ballen på venstrekanten. Han skjærte inn i banen før han avsluttet tilbake i nærmeste hjørne. EIK-dominansen fortsatte i første omgang, og det var flere store muligheter for å øke ledelsen. Ved 25 spilte minutter kunne Cairo Lima skjære inn i banen, før han elegant plasserte den i hjørnet, og 3-0! Bare fem minutter kunne Kujtim Ismali bredside ballen i mål etter et innlegg. Samme mann kunne også økt til 5-0 litt senere da han rundet keeper, men avslutningen gikk utenfor. Helt på slutten av omgangen mistet EIK-keeper ballen i frispillingen og Nærbø kunne redusere til 1-4.

I andre omgang var det ett helt annet Nærbø-lag som kom på banen. I kombinasjon med EIK 2 senket skuldrene og ble for komfortable så spiste Nærbø seg sakte og sikkert inn i kampen. Da timen var gått fikk Nærbø corner, og den ble satt i mål av Martin Skeie. Med nytt håp fortsatte Nærbø og kjøre på, og ca minutter senere kunne Martin Skeie igjen sette ballen i nettet. En firemålsledelse for EIK 2 var nå kortet ned til en ettmålsledelse. Mot slutten hadde begge lagene muligheter til å score, men det endre 4-3 til EIK-rekruttene.

Kampfakta: 

EIK 2-Nærbø 4-3 (4-1). Målscorere: 1-0 Stian Østebrød (3), 2-0 Kujtim Ismaili (8), 3-0 Cairo Lima (24), 4-0 Kujtim Ismaili (29), 4-1 Eirik Austad, (44), 4-2 Martin Skeie (62), 4-3 Martin Skeie (69).

Idrettsparken, B&G-banen, tilskuere:ca 45.

EIK stilte med følgende lag: Anthony Nesvåg, Tobias Johannesen Skogen, Vetle Borgerud Elvestrø, Eskil Furre Gjerde, Steffen Stuart Fotland Salvesen- Sondre Tollefsen, Sebastian Sæstad, Kujtim Ismaili, Cairo Lima, Jacob Landro- Stian Østebrød.

Benyttede innbyttere: Kjetil Bø Olsen, Morten Nodland, Oliver Årstad.

EIK 2 har nå sikret seg ett godt utgangspunkt videre med sine 6 poeng. Neste kamp er mandag borte mot Ålgård.

 

Share