Nytt samarbeid med Varhaug IL

Fra venstre: Varhaug-trener Simon Sæternes Stapnes, Rasmus Auestad, Pacifique jr Nahimana, Ole Varhaug og Ojan Bijan.

I det siste har det blitt jobbet godt i ungdomsavdelingen slik som en kunne lese om tidligere. Samtidig har det foregått en viktig jobb for å sørge for en bedre infrastruktur med tanke på unge spillere i omårdet og egen klubb. EIK fotball har nå inngått et samarbeid med Varhaug IL. 

Fremover vil unge og lystne spillere fra Varhaug komme en gang i uken for å trene med vårt A-lag. Det gjelder foreløpig for Rasmus Auestad (2003), Ole Varhaug (2001) og Pacifique jr Nahimana (2000).

«Vi ønsker å gi spillere sjansen til å vise seg og etter god dialog med Simon Stapnes er det gledelig å se disse guttene i aksjon»-Ojan Bijan

I tiden fremover vil det også gjøre tiltak for å utvikle ulike samarbeid i barne og ungdomsavdelingen. 14 åringen Fanuel Ghebreyohannes vil også trene med vårt A-lag en gang i uken fremover for å kunne utvikle seg videre. Det viser at der er mulig å bli god i EIK, og vi håper dette kan være motivasjon for unge spillere i EIK, og området rundt.

 

 

Share