Tidenes yngste debutant da EIK slo Fram Larvik 3-1

Her setter Stian Michalsen inn 2-0 med en nydelig volley.

Etter et skikkelig arbeidsuhell sist kamp var det bare en ting å gjøre, og det var å nullstille seg. De første 30 minuttene la grunnlaget for kampen, og EIK-guttene kunne til slutt gå av banen med 3-1 seier. 

Publikum rakk nesten ikke å sette seg før EIK gikk opp i ledelsen. Kujtim Ismaili gikk inn i en duell og kunne stusse ballen igjennom til Simen Haughom. Først ble han tatt og det så ut som et klart straffe men spissen fikk avsluttet i mål og derfor var det ikke vits å blåse. EIK-guttene fortsatte kjøret og hadde mange flere sjanser de kunne scoret på. Men da det var spillet 24 minutter hadde EIK-spillerne trillet rundt Fram Larvik sin boks før til slutt ballen havnet på halvvolley til Stian Michalsen. Han valgte å mose til, og det ble en klassescoring som kan sees både to og tre ganger igjen! Bare to minutter senere sendte Henrik Breimyr en ball i bakrom til Patrik Johannesen som kunne legge ballen over en utrusende Fram-keeper. Ti minutter før slutt kom Fram sin redusering på et frispark ved Adrian Bergersen. 3-1 var fasit til pause.

Andre omgangen var langt ifra like bra, men forsvarsspillerne til EIK opptrådte solid og sørget for det ikke ble flere baklengsmål. Fremover kunne derimot det vært mer enn 3 mål, men lite skarphet foran mål hindret det. Fasit er 3 poeng, og før Skeid spiller i morgen er vi foreløpig på samme antall poeng.

 

Tidenes yngste debutant: 

Før i dag var tidenes yngste EIK-spiller Tron Golder Kristiansen med sine 15 år og 50 dager. I serie-sammenheng er det Valon Berisha som hadde rekorden med sine 15 år og 131 dager. Men i dag mot slutten av kampen fikk vi tidenes yngste debutant! Fanuel Ghebreyohannes blir 15 år den 3 desember, noe som vil si han er 14 år og 324 dager! Fanuel spiller til vanlig på vårt G15-lag, der han sammen med sine lagkamerater har gjort det bra.

Jacob Landro fikk også din debut som 19 åring! Han er til vanlig en sentral brikke på vårt B-lag i 4 divisjon. Vi gratulerer både Jacob Landro, og Fanuel Ghebreyohannes med sine debuter.

Til venstre Kjell Åvendal som er den eldste (!) til å debutere i EIK-historien, mens Fanuel Ghebreyohannes til høyre er den yngste.

Lettet Ojan Bijan

3-0 før halvtimen var spillet, ødela det litt for kampen videre? Siden vi er ikke på vårt beste etter det eller?

-Det har vært en gjennomgangsmelodi denne sesongen at vi blir litt komfortable når vi leder og styrer kampen. Det må vi legge i fra oss nå, og fullføre 100% på slutten av sesongen. Samtidig gjør også andre lag taktiske endringer underveis, og kampbildet endrer seg. Men ja vi må prøve å male på selv om vi leder.

Aldri vært bedre enn nå sånn plasseringsmessig på veldig lenge, hvordan er denne sesongen og hva tenker du om de siste kampene?

-Vi må nesten bare gjøre jobben ferdig, og så er vi i den posisjonen der vi er avhengige av andre nå. Så får vi konkludere etter sesongen om akkurat hva vi synes. Men spillerne gjør en enorm jobb hver dag!

Tidenes yngste debutant, utdyp litt om Fanuel:

-Han er et supertalent. Han er som stort sett de andre unge gutter, veldig lærevillig. Vi er glad for å ha han med, så er det viktig at vi tar vare på han både vi rundt laget og folket generelt.

 

EIK-Fram Larvik: 3-1 (3-1). Målscorere: 1-0 Simen Haughom (2), 2-0 Stian Michalsen (24), 3-0 Patrik Johannesen (26), 3-1 Adrian Bergersen (34).

Idrettsparken, 450 tilskuere.

EIK stilte med følgende lag: Miguel Vieira, Ådne Midtskogen, Henrik Breimyr, Matej Dekovic, Adi Markovic- Sivert Strangstad, Andreas Breimyr- Kujtim Ismaili, Patrik Johannesen, Stian Michalsen-Simen Haughom.

Benyttede innbyttere: Alexander Dang, Cairo Lima, Jacob Landro, Eskil Furre Gjerde og Fanuel Ghebreyohannes.

Fanuel Ghebreyohannes smiler bredt til fysio Rebecca Broch. I bakgrunnen kan en se spillerutvikler John Petersen også smile bredt. Til høyre Jacob Landro.

Neste kamp er søndag mot 31.oktober mot Rosenborg 2 i Trondheim.

Opp te Husabø…

Share