Aleksander Midtsian gir seg i EIK

Aleksander Midtsian forlenger ikke med EIK for 2022.

Foran 2020-sesongen ble Aleksander Midtsian klar for klubben etter trenervervet i Brodd. I EIK har Aleksander de siste to sesongene fungert som assistenttrener for vårt A-lag, samtidig som han har trent klubbens rekruttlag. Han har vært ett fint bindeledd mellom A-laget og rekruttlaget, der blant annet Kujtim Ismaili, Hallvar Steinskog, Eskil Furre Gjerde fikk tatt steget opp.

Aleksander Midtsian sammen med B-lagsgjengen. Oppmann Ørjan Nodland til venstre og assistent Robert Vanglo til høyre.

Aleksander har bidratt til at A-laget har utviklet seg til å være ett stabilt topplag og hans tilstedeværelse og kompetanse vil bli savnet. Dette dødballtrekket mot Sotra vil han også huskes for i årene fremover:

 

EIK fotball takker Aleksander Midtsian for det gode samarbeidet og ønsker han masse lykke til i fremtiden.

 

 

Share