Christopher Harrington blir ny trener i EIK !

EIK Fotball er svært fornøyde med at iren Christopher Harrington blir ny trener i klubben. Harrington vil være assistent og fysisk trener på klubbens A-lag, og i tilegg vil han få ansvar for klubbens G15/16 lag de to kommende sesongene.

– Vi har fått gledelig mange søknader på de to stillingene vil lyste ut, men Christopher pekte seg tidlig ut som en kandidat vi ønsket å knytte til oss, sier Daglig leder Kenneth Andersen. I tillegg til en fremragende cv og kompetanse har han også jobbet med vår spillerutvikler John Petersen på Færøyene. Og John har gitt ham de beste anbefalinger. Når resten av oss tidlig fant en felles forståelse for veien videre så var valget svært enkelt, sier Andersen.

Christopher Harrington er 34 år gammel og har UEFA A-lisens og holder i tillegg på med UEFA A-YOUTH Elite lisens. Som nevnt så har han jobbet på Færøyene med John Petersen, blant annet som assistent trener i HB Thorshavn. Han har også vært Hovedtrener i ulike klubber, nå senest på Island. Han har også utstrakt erfaring som fysisk trener.

Christopher krysset av på alle våre ønsker, sier Andersen. Han har erfaring som Hovedtrener for seniorlag, har jobbet med spillerutvikling og yngre lag samt at han har stor erfaring innen fysisk trenning. Vi er helt sikre på at hele klubben vil dra nytte av Harrington sitt engasjement.

Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker Christopher velkommen til klubben!!

Share