Velkommen Jens Stigedahl !

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne presentere signeringen av den tidligere Umeå FC kapteinen Jens Stigedahl. Den 25 årige svenske forsvarsspilleren har skrevet under på en 2 års kontrakt med klubben og flytter til Egersund på nyåret.
Stigedahl har vært i Umeå FC hele sin karriere og står bokført med 180 kamper for klubben, til tross for at han kun er 25 år. I tillegg har han erfaring med spill i Superettan i Sverige.

Trener Ojan Bijan sier følgende om sin nye spiller:

– I Jens får vi en rutinert spiller som kan bekle flere posisjoner defensivt. Vi vet at Jens er en ettertraktet spiller som har vært i søkelyset til både Eliteserie- og OBOS klubber det siste året, så vi er veldig fornøyde med å få han på plass hos oss.

Hjertelig velkommen til EIK, Jens !!

Share