Ådne Midtskogen klar for EIK !

En av dagens mange dueller. Ådne Midtskogen og EIK-guttene kriget godt men det holdt dessverre ikke helt inn for 3 poeng.

Vi kan med glede annonsere at Ådne Midtskogen blir permanent EIK spiller de neste 2 sesongene.
Ådne kom til oss på lån fra Kvik Halden midt i 2021 sesongen, og gjorde raskt et solid inntrykk både på og utenfor banen. Han ble raskt en publikumsfavoritt med sine raid langs høyresiden. Ådne hadde kontrakt med Kvik Halden ut 2022 sesongen, men etter ryddige forhandlinger er nå klubbene enige om en avtale som gjør at Midtskogen nå blir å finne i gult og sort ut 2023.
Ådne kan bekle de fleste posisjoner i forsvaret vårt og vi gleder oss til å følge hans utvikling videre.

Trener Ojan Bijan har følgende å si om sin «nye» spiller:

– Jeg utrykket et ønske om å beholde Ådne videre ganske tidlig og er nå glad for at han fortsetter her. Han fikk tillit hos oss fra dag én og viste tilliten verdig. Med Ådne, Jens, Thomas og Jo inn nærmer vi oss en komplett forsvarslinje, det er gutter jeg ser frem til å jobbe med.

Ådne, velkommen tilbake til Egersund!

Share