Klemensson ny keeper i EIK

Foto: Ole Martin Møllerstad / Telemarksavisa

Sent mandags kveld, skrev den tidligere Odds Ballklubb og Mjøndalen keeperen, Anders Klemensson, under på en to-årsavtale med EIK Fotball.

Anders Klemensson ble hentet til Fram Larvik i forkant av 2020 sesongen, men har tidligere tatt på seg hanskene for både Pors (som er hans barndomsklubb), Odd og Mjøndalen. Tross hans alder er han altså en rutinert keeper som er godt skolert og har over 50 kamper i PostNordligaen samt to kamper i Eliteserien.

25åringen kommer senest fra spill i Fram Larvik hvor han leverte en solid sesong bak stengene og de fleste husker han nok best i hjemmekampen mot Fram Larvik, hvor han leverte flere feberredninger på bestilling (se video under).

– Jeg er veldig fornøyd med å få inn Anders, vi har fulgt med på han i løpet av 2021 sesongen og han har imponert meg. Han er en offensiv og proaktiv keeper som i tillegg er ekstremt dyktig på strek, det gir en trygghet som vi trenger.

Vi ønsker Klemensson velkommen til Egersund og EIK Fotball!

Share