Sola-EIK i morgen 17:30. Dette sier Ojan Bijan om kampen:

Fra møte mot Sola i 2019. Her ser vi Bob Sumareh og Kenneth Grande i aksjon.

I morgen 17:30 spiller EIK-guttene ny treningskamp mot Sola. Kampen spilles på Sola, men sendes via Amedia og kan sees på Dalane Tidende. 

Dette vil bli treningskamp nr 6 og det kommer også flere fremover. Ojan Bijan har følgende å si om kampen i morgen, og perioden vi går inn i nå:

-Kampen i morgen handler mest om få opp «finnes-levelen» i gruppen etter den perioden hele vår tropp var ute med covid. Ikke minst så skall spillerne begynne å bli mer og mer komfortable i spillestilen våres. Det er en del nye spillere inn, og vi må finne rytmen i laget. Det er også litt av grunnen til at det er så mange treningskamper på en kort periode nå.

Hva er status på troppen nå?

-Den er ganske stor og solid, og nå begynner vi å opparbeide oss bredde. I tillegg vil vi få inn 1-2 forsterkninger denne uken for å ha en solid bredde. Det er en lang sesong, og da er bredde+konkurranse i en tropp veldig nødvendig.

Share