Årets første hjemmekamp for A-laget

I morgen får våre supportere anledning til å se vårt A-lag på hjemmebane for første gang når divisjonskollega Staal Jørpeland tar turen til Egersund. Avspark er klokka 18:00 på B&G-banen på Husabø.

Det betyr også at svært mange spillere vil få sitt første møte med egne supportere, etter at vi har spilt sju treningskamper på fremmed kunstgress.

Det blir andre gang vi møter Staal i denne oppkjøringen. For en måned siden vant vi 1-0 over de grønnsvarte på Jørpeland etter en frisparkscoring av Simen Hjerkinn Hammershaug. (bildet over)

Siden da har vi spilt tre treningskamper mot Viking, Sola og Sotra, og vunnet alle. Staal har ikke vært i aksjon siden vi spilte mot dem sist, mest på grunn av at de har vært gjennom en lengre periode der så og si hele troppen deres har vært smittet av Covid.

Staal tar igjen det tapte med å spille ny kamp allerede i morgen mot Sandnes Ulf 2, og de regner med at hele troppen vil få spilletid i løpet av disse to kampene.

Vi håper at flest mulig tar turen til Husabø for å se kampen i morgen live, men den vil også bli streamet på direktesport.no

Share