Endelig seriestart! Vi starter borte mot Fløy på lørdag

Fløy-EIK tilbake i 2015.

På lørdag klokken 14:00 sparkes endelig Postnord-ligaen i gang for våres del! Vi tar turen til Flekkerøya for å møte Fløy. Det skal bli meget godt å komme i gang med seriestarten, og håper mange legger turen til Flekkerøya på lørdag. 

«Vi blir vanskelige å møte i år»-Ojan Bijan

Treningskampene våres har sett slik ut: 

 • -Eiger 2-2
 • -Start 0-4 tap
 • -Vidar 3-0 seier
 • -Staal Jørpeland 1-0 seier
 • -Vikingur 2-1 seier
 • -Sola 7-0 seier
 • -Sotra 3-2 seier
 • -Staal Jørpeland 6-1 seier
 • -Bryne 0-2 tap
 • -Sandnes Ulf 1-1
 • -Vikingur 2-1 seier

7-2-2 er fasit etter treningskampene. Men nå etter en rekke treningskamper er det endelig tid for å kjempe om poeng igjen! Lørdag står Fløy på andre siden av banen, og nå handler alt om 3 poeng. «Okka gutta» kom hjem tirsdag kveld etter èn uke på en velykket treningsleir i Tyrkia. I generalprøven ble den Islandske mesteren Vikingur slått 2-1 etter mål av Preben Christensen Fauskanger og Simen Hjerkinn Hammershaug.

Trenerteamet har uttalt de aldri har sitt en så ung og sulten gjeng, og at i år i tillegg til de er gode fotballspillere så er det gode personligheter i gruppen. Ellers så sier Ojan Bijan og teamet at hver eneste kamp i Postnord-ligaen er tøff. Alle lag trener mye, noen lag er robuste defensivt selv om de ikke tippet av «ekspertene» helt der oppe. Samtidig legger ikke Ojan Bijan skjul på at EIK i 2022 blir vanskelig å møte, og laget skal være solide og aggressive

Preben C Fauskanger satte 4 mål mot Staal i treningskampen våres på hjemmebane.

Fløy: 

Fløy berget plassen sitt med ett nødskrik i fjor da de slo Kjelsås 4-1, og måtte vinne med tre mål i siste kampen. Joey Hardarson tok over helt på tampen i fjor, og skal ha mye av æren for blåtrøyene reddet plassen. Islendingen fortsetter i trenerjobben i 2022. Det som nok blir det største savnet for dem er Mathias Grundetjern som har vært meget god for Fløy i mange år. Unggutten har nå gått over til Start, og startet faktisk første kamp i OBOS-ligaen. Spissen Emil Grønn Pedersen har kommet på lån fra Start, og kan fort score noen mål. I år er det ingen tidligere EIK-spillere på Fløy, det nærmeste vi kommer er Kristian Strømland Lien som deltok på vårt sonelag «Team Espeland» for ca 8 år siden.

Info: 

Bane: Cemo Arena Flekkerøy

Supportergruppe:Rægestimen

Grunnlagt:1950

Trener: Joey Hardarson

Supportere: 

Det er meldt sol og opphold på Flekkerøya lørdag så vi håper svært mange tar turen ned å støtter guttene i første seriekamp. Kle deg opp i gult og svart, og støtt «Okka gutta». Hadde vært strålende å fått minst like mange som i fjor!

Inngangen for bortesupportere er på «Solsiden», og vi har fått ett eget felt på den siden der både vi og Fløy ønsker alle bortesupportere samles. Billettene betales ved inngang. Prisene er 100 kr for voksen, 50 kr for student, og alle barn under 16 år kommer gratis inn.

Mange som tok turen til Flekkerøya i fjor. Vi håper minst like mange i år!
Også i 2015 tok mange turen.

 

Share