EIK – Arendal: Les kampprogrammet

Også i år vil EIK publisere kampprogram til våre hjemmekamper. Det er nå 54. sesong på rad at vi byr publikum på den servicen, og vi tror ikke mange andre norske klubber kan vise til lignende kontinuitet på dette området.

Årets program vil i likhet med de to foregående sesongene være utelukkende digitalt, og vil stort sett publiseres på morgenen kampdagen.

Programteamet med John Tønnesen Ripland, Matteus Bårdsen og Kjell Åvendal vil også i år legge ned mye arbeid og research for at alle supportere skal kunne være mest mulig oppdatert på siste nytt før kamp. Vi vil presentere våre egne spillere og bortelaget, og både trener Ojan Bijan og en av spillerne vil gi sine betraktninger før kampen.

Programmet til EIK – Arendal finner dere ved å trykke på bildet under:Share