16:30 i morgen kommer Kvik Halden på besøk

 

I morgen ønsker vi velkommen til ny kamp i Postnord-ligaen når Kvik Halden kommer på besøk til Idrettsparken. Kampen har avspark 16:30

Kvik Halden

Laget fra Halden fra startet med tre tap mot henholdsvis Arendal, Moss og Fløy. Kvik Halden sine tre poeng denne sesongen kom mot Notodden da de vant 3-0. Heidar Juliusson er lagets trener og tok over rett før sesongen da tidligere trener Jørgen La Cour trappet ned på eget initiativ. I hver tropp er det en spiller som har spillet på motstanderlaget. I vår tropp er det Ådne Midtskogen, og hos Kvik-Halden er det Adi Markovic

Ojan Bijan

Hovedtrener Ojan Bijan har kommet med sin spalte i programmet, og her kan du lese ett lite utdrag (Les resten i kampprogrammet i morgen:

-Vi hadde en progresjon inn mot Staal kampen, og den tok vi med oss videre inn i kampen mot Staal Jørpeland også. Vi spilte en overbevisende kamp og det spesielt offensivt. Så vi har hatt en progresjon i vårt offensive spill, og satser på å se det i morgen også.  Derimot har vi en vei å gå defensivt, og har sluppet til for mye sjanser, etter min smak. Så nå gjelder det å bygge ett solid fundament defensivt, og starter vi med det i morgen mot Kvik-Halden så skal vi ha store sjanser for 3-poeng.

Arrangement i pausen

I morgen i pausen arrangerer Lucky Bowl ett ballongslipp. I pausen vil det bli sluppet 100 ballonger, og i 50 av disse er det ulike premier. Det er alt fra gavekort på Luckybowl til godteri. Dette skjer bak tribunen.

Praktisk info

For de som ikke fikk hentet sesongkortene sist gang, så kan dette gjøres ved å gå inn ved inngangen mot Husabø skole.

Skulle det være bortesupportere så er det egen inngang på tribunesiden.

Share