Første runde i NM i morgen-Vi møter Sola klokken 18:00

I morgen 18:00 sparkes endelig NM i gang igjen! Vi tar turen til Sola for å kjempe om avansement til 2 runde. 

Sola FK:

Sola var i noen sesonger i Postnord-ligaen sammen med oss men i 2019 var sist gang de rykket ned til 3 divisjon. I årets sesong har de ikke hatt den beste starten og står med 4 poeng på de første 6 kampene. I Sola-leiren er det to tidligere EIK-spillere å finne i Kujtim Ismaili og Sondre Kyllingstad. I vår stall har Jo Stornes Stålesen og Stian Rokås Michalsen spillet for Sola.

Sist vi møtte Sola i en tellende kamp var i 2019, da vant vi 5-2 på bortebane, og i Idrettsparken ble det 4-0 seier. I NM derimot var sist møte med Sola i 2015, og da gikk vi på ett 0-2 tap i Idrettsparken.

Ojan Bijan:

-Vi kommer til å stille et sterkt lag i cupen uansett om det er runde 1 eller runde 3, så vi tar dette absolutt på alvor. Vi gjør alt for å unngå at vi ryker mot ett 3 div lag slik i fjor, og vi har ett mål og det er å vinne kampen.

Hvordan er egentlig ditt personlige forhold til cupen?

-I 2017 da jeg kom som assistent til EIK så var jeg med på en god «run» der vi først slo Viking her overbevisende, før vi i neste kamp kunne tatt FKH, men ekstraomgangene klarte de å avgjør i sitt favør. Så for meg personlig og oss som klubb har vi ett ønske om å komme lengst mulig i NM i år.

Litt travel periode nå eller med mye kamper og en del restutisjonstreninger?

-Vi hadde Vard på lørdag, Sola nå i morgen og så Ullern igjen på søndag, så kampene kommer tett nå i en liten periode og det kan også bli tilfelle ved avansement i cupen. Nå har vi en slagkraftig stall, og uansett hvem av de som spiller så er det folk som kan gjøre en solid jobb og som jeg stoler 100% på. Så er det våres jobb nå og holde dem «fit and sharp» til de kommende kampene.

 

Info bortesupportere:

I morgen er det gratis inngang på kampen. Vi håper mange tar turen for å støtte EIK-guttene til videre avansement i morgen. La oss samle egersunderene som en gjeng, og være synlig for spillerne på tribunen.

Når vi møtte Haugesund borte i cupen i 2012 var det mange som tok turen for å støtte «Okka gutta»
Share