EIK-Ullern 14:30 på Husabø i morgen

Vi kommer nå inn med en seier sist da vi slo Vard 2-1 på bortebane. I cupen på Sola gikk vi videre etter en oppskriftsmessig 3-1 seier. I morgen er det allerede ny kamp i Postnord-ligaen og vi får Ullern på besøk. Kampen har avspark 14:30 i Idrettsparken. Det er lovet fint vær, så ta turen til Husabø for å støtte EIK-guttene til 3 poeng. 

Ullern:

Ullern er ett nyopprykket lag som holder til i Oslo. Laget har til nå gjort en grei figur i Postnord-ligaen og står med 7 poeng på de første syv kampene. De har vunnet mot Odd 2 og Ørn-Horten, og spillet uavgjort mot Fløy sist kamp i ligaen. Tapene har blitt mot Moss, Øygarden og Strømmen. Nå sist i cupen var Ullern solide og slo Asker 3-0. Laget trenes av Didrik Bjella som har vært der siden 2019-sesongen.

Vi har aldri tidligere møtt Ullern IF i hverken seriespill eller treningskamp.

Heine Åsen Larsen hadde 2 mål på Sola på torsdag og har bidratt godt i det offensive spillet.

Ojan Bijan: (dette er uttalelser til morgensdagens kampprogram, mer kan leses i morgen)

-Nå begynner laget å få tilbake selvtilliten, og den trengs for å komme seg i flyten og prestere både for enkeltspillerne men også oss som lag. Det jeg var veldig fornøyd med mot Vard var når vi var så gode offensivt i første omgang, så i andre omgangen når Vard kjørte kampen mer så hadde vi en ekstremt bra offervilje i laget.

-Samtidig så er vi veldig klar over vi har enda mye å jobbe med som lag, noe som er naturlig med de utskiftningene som har vært. Alle lag i divisjonen skal på en god dag klare å ta en seier på bortebane før cup-avansement fra første runde. Så det er i dag jobben egentlig begynner for å bygge videre på det vi har gjort, og det vises med å ta 3 poeng.

Info: 

Billettprisene er 100 kr for voksen, 50 kr for de mellom 16-18 og honnør. Alle barn under 16 år går gratis.

– I morgen har Altifiber stand på Husabø der en kan skyte på fotballdart. Her er det bare å formidle budskapet til barn og unge slik de kan skyte på mål.

Vi håper på god støtte fra tribunen i morgen

 

 

 

Share