Damelaget tar turen til Tysvær i morgen

Sjette runde i årets 3. divisjon for kvinner venter førstkommende torsdag, da vårt damelag tar turen over fjorden til Tysvær for å møte Falkeid. Damene reiser til kamp med 3 seire på rad, og senest etter et flott comeback, hvor et truende nederlag i kampens siste minutter ble snudd til seier.Kampen spilles på gress
Damene våre må spille kamp på gress for første gang denne sesongen, noe som uten tvil vil ha betydning for kampen. Kampen blir også debut for vår J17-keeper Malin Mikalsen.
«Selvfølgelig er det noe nytt for oss å måtte spille på gress, men det er en utfordring som vi må klare. Vi vet ikke kvaliteten på banen, og det er litt andre spørsmål enn vanlig når neste kamp skal spilles på gress. Men vi er klare for utfordringen og ser frem til en ny kamp i 3. divisjon!» sier John Petersen.
Hard start for hjemmelaget
Hjemmelaget fra Falkeid har hatt en vanskelig start på sesongen, hvor det på lagets fem første kamper kun har blitt til ett enkelt poeng. Det poenget kom på bortebane mot Kopervik/Avaldsnes, som våre damer slet mot i siste runde. Ellers har hjemmelaget måttet gå av banen med 0 poeng på 4 andre kamper.EIK er best i de innbyrdes kampene
De to lagene har møtt hverandre 7 ganger tidligere. 5 ganger har EIK gått av banen med de tre poengene, noe som sist skjedde i forrige sesongs 3. divisjon, da EIK vant 3-2 på bortebane, mens Falkeid tilbake i 2017 gikk av banen med de 3 poengene. Ved en anledning har klubbene delt poengene seg imellom. Generelt har imidlertid kampene mellom de to lagene vært tette, så ingenting er gitt på forhånd. Så det blir definitivt en tøff bortekamp på gress som venter på våre damer.Kampstart torsdag kl 18.00 på Tysvær!
Share