3 nye poeng til EIK i finværet på Husabø

Jakob Maslø Dunsby scoret det første EIK-målet på en headingen. Driblefanten var ett uro-moment for Notodden-forsvaret.

I solsteken på Husabø i dag var det 507 tilskuere som hadde tatt turen for å følge EIK-guttene i kampen om 3 poeng. Slik ble det også etter ett EIK-mål i hver av omgangene. 

De første 15 minuttene av oppgjøret var det ikke helt det store som skjedde. EIK-laget kom seg til siste tredjedel, men farlighetene uteble. Notodden kom på noen kontringer, men også for bortelaget manglet det siste lille og derfor uteble sjansene for begge lag det første kvarteret. Etter 17 minutt derimot kom Stian Rokås Michalsen rundt på sin venstreside og kjørte karusell med høyrebacken før han kunne chippe ballen inn på bakre stolpe. Der kom Jakob Maslø Dunsby og kunne heade inn 1-0. Etter målet fortsatte EIK-mannskapet å skape farligheter men det ble ikke flere mål på noen av lagene før hvilen.

Stian Rokås Michalsen var toneangivende som vanlig på sin venstrekant.

I andre omgang så var det Notodden som tok initiativet i motsetning til første omgang. Blåtrøyene skapte to solide sjanser helt i starten av omgangen men der var keeper Anders Klemensson solid som vanlig. Sisteskansen ble også kåret til dagens EIK-spiller. Utover tok EIK-spillerne tilbake intiavtiet i banespillet, men kampen ble mer og mer oppstykket og tempoet ble dratt ned. Notodden-laget lå i rammen defensivt, og også på 0-1 brukte de god tid på alt de foretok seg. Ojan Bijan`s menn var disiplinerte og kunne etter 83 minutter doble ledelsen. Chris Thodal Sleveland fyrte av ett skudd som Notodden litt unødvendig ga en retur på. På returen var Preben Christensen Fauskanger først og kunne enkelt sette inn 2-0. Det ble også sluttresultatet

Takk til alle 507 som tok turen for å støtte oss på Husabø i finværet.

Kampinfo:

EIK-Notodden. 2-0 (1-0). Mål: 1-0 Jakob Maslø Dunsby (17), 2-0 Preben Christensen Fauskanger (83).

Tilskuere: 507

EIK stilte med følgende lag: Anders Klemensson, Ådne Midtskogen, Sebastian Sørlie Henriksen, Bjørn Mæland, Jo Stornes Stålesen-Chris Thodal Sleveland, Stefan Andreas Lindmark-Jakob Maslø Dunsby, Heine Åsen Larsen, Stian Rokås Michalsen og Simen Hjerkinn Hammershaug.

Benyttede innbyttere: Preben Christensen Fauskanger, Thomas Hallstensen, Sivert Strangstad, Adrian Amundsen Bergersen, Mats Andreas Peterson.

Share