4-0 seier og herlig stemning på Husabø i finværet

Rammene lå helt tilrette for en god fotballkamp på Husabø i dag ettermiddag. Slik ble det også sett med EIK-øyne, etter 90 spilte minutter sto det 4-0 i målprotokollen til EIK over Odd 2. 

Det var tydelig fra start hvilket kampbilde vi skulle få se på Husabø. EIK-spillerne tok fra start kommandoen, mens Odd 2 lå i rammen og forsvarte seg. Før det var spillet 15 minutt kunne Chris Thodal Sleveland sende EIK i ledelsen med ett nydelig langskudd fra ca 30 meter! Ti minutter senere utnyttet en våken Stian Rokås Michalsen en stygg feil i Odd 2-forsvaret, og kunne  doble ledelsen. EIK-dominansen fortsatte, og resulterte i mye sjanser. Til tross for mange sjanser i åpent spill, så måtte det en dødball til for å sette inn 3-0. Etter ettertrykk på en corner kunne Mats Andreas Peterson servere Thomas Hallstensen på hodet. 20-åringen kunne heade inn pallen i hjørnet, men den tidligere Odd-spilleren valgte en meget anonym feiring. Kampbildet fortsatte likt inn mot pause og det ble skapt en rekke sjanser, men det sto 3-0 ved pause.

Det kokte i solsteken på Husabø, og Odd 2 fikk det også tungt etter pause. Stian Rokås Michalsen kunne etter bare to minutter ut i andre omgangen sette inn 4-0. Ett tidlig mål i 2.omgangen virket å slukne hele håpet for ungguttene til Odd 2. Resten av omgangen var ikke helt det store, til tross for EIK-spillerne fortsatte å dominere i banespillet. Med litt mer skarphet kunne også seieren vært større, men 4-0 og 3 poeng er mer enn godkjent.

En stor hyllest til den nyetablerte supportergruppen Tigerflokken jr som med 30 mann samlet bidro til god kok på tribunen.

Kampfakta: 

EIK-Odd 2. 4.0 (3-0). Mål: 1-0 Chris Thodal Sleveland (15), 2-0 Stian Rokås Michalsen (25), 3-0 Thomas Hallstensen (32), 4-0 Stian Rokås Michalsen (47).

Idrettsparken, 370 tilskuere.

EIK stilte med følgende lag: Anders Klemensson, Jo Stornes Stålesen, Thomas Hallstensen, Mattias Jesper Liljestrand, Jens Stigedahl. Chris Thodal Sleveland, Mats Andreas Peterson, Adrian Amundsen Bergersen, Heine Åsen Larsen, Stian Rokås Michalsen og Preben Christensen Fauskanger.

Benyttede innbyttere: Sivert Strangstad, Sebastian Sørlie Henriksen, Stefan Andreas Lindmark, Ådne Midtskogen og Simen Hjerkinn Hammershaug.

 

Nå venter Sandnes Ulf i cupen på torsdag. Kampen har avspark klokken 18:00 på Husabø. Vi håper du tar turen for å støtte EIK-guttene til videre avansement i NM.

Opp te Husabø…

Share