Surt tap mot Strømmen

Sist runde tok vårt A-lag turen til Moss, og måtte reise hjem uten poeng. Søndag ettermiddag var det ny mulighet til å hente poeng når Strømmen kom på besøk. Slik ble det ikke, og etter 90 minutter kunne de rødgrå reise hjem med 3 poeng. 

I starten av kampen hadde Strømmen noen små farligheter som ikke resulterte i de store sjansene, men det var ett lite skremmeskudd fra bortelaget. Etter hvert var det EIK-guttene som tok over mer i banespillet og hadde noen store sjanser. Først var det Mats Andreas Peterson som bommet alene med keeper. Ikke lenge etterpå skulle Preben Christensen Fauskanger få en like stor sjanse, men spissen klarte ikke å få satt ballen i mål. Det var derimot bortelaget ved Shadi Ali som skulle sette ballen i mål bak Anders Klemensson etter 25 minutter. Etter Strømmen tok ledelsen fikk bortelaget mer initiativet i kampen, og ved pause sto det 1-0 til bortelaget.

7 minutter ut i andre omgang kunne Strømmen gå opp i 2-0 etter Stian Rokås Michalsen mistet ballen i farlig område, før at Magnus Lankhof Dahlby kunne utnytte det og sette ballen i nettet. Under fem minutter senere kom reduseringen. Stian Rokås Michalsen hadde ett godt skudd som keeper ga retur på, den kunne Preben Christensen Fauskanger sette i mål fra èn meter. Etter reduseringen etablerte EIK-guttene ett trykk, og det begynte å resultere i sjanser. Ett kvarter før slutt var Jo Stornes Stålesen igjennom, men ble klippet av Henrik Olav Hatlen Osen. Forsvarsspilleren fikk dermed marsjordre fra dommer Aleksander Vemunden, som hadde en hektisk dag på jobb. Det ble en del farligheter mot slutten, men det ville seg ikke. Dermed tok Strømmen med seg alle poengene.

Neste kamp er borte mot Ullern neste søndag.

Kampfakta:

EIK-Strømmen 1-2. Målscorere: 0-1 Shadi Ali (24), 0-2 Magnus Lankhof Dahlby (52), 1-2 Preben Christensen Fauskanger (56).

Idrettsparken, 366 tilskuere.

EIK starter med følgende: Anders Klemensson, Ådne Midtskogen, Thomas Hallstensen, Bjørn Mæland, Jens Stigedahl, Chris Thodal Sleveland (C), Stefan Andreas Lindmark, Mats Andreas Peterson, Jakob Maslø Dunsby, Stian Rokås Michalsen, Preben Christensen Fauskanger.

Benyttede innbyttere: Jo Stornes Stålesen, Sivert Strangstad, Heine Åsen Larsen, Adrian Bergersen.

Share