Ulrik Risholm Sæther tas opp i A-lagsstallen

2005-modellen Ulrik Risholm Sæther tas opp i A-lagsstallen. Unggutten har gått gradene i EIK, men etter å ha fullført G15 sin sesong så valgte han å gå til Bryne. Der har han spilt på G16 og G19 laget til Bryne. Tidligere dette året valgte han å returnere til EIK. Han har som regel vært i startoppstillingen til vårt rekruttlag i 4 divisjon denne sesongen, og var også sist kamp kaptein. Nå belønnes han med en plass i A-lagsstallen.

 

Samarbeid med skolen: 

For å klare det logistikkmessig ligger det en samarbeidsavtale med Bryne Vidergående som gjør det mulig å kombinere skole samtidig som det er mulig å satse på fotballen.

Ojan Bijan: 

Det er svært gledelig og ta opp Ulrik, både med tanke på nåtiden men spesielt fremtiden. Det er viktig for han nå å kunne trene på ett høyt nivå slik han kan utvikle seg videre. På rekruttlaget har han vært meget solid på midtbanen, og til å være 17 år er han veldig modig i spillet sitt. Må si det er veldig kjekt å ha en lokal og ung spiller med, og jeg tror EIK vil få mye glede av Ulrik for fremtiden. 

Det er også verdt å nevne at han er barnebarn av tidligere EIK-spiller Alf Hansen som står bokført med 33 A-kamper.

Share