EIK 2-Eiger 19:00 i kveld

I kveld møter våre rekrutter Eiger til seriekamp i 4 divisjon. Kampen har avspark 19:00 på B&G-banen. 

Eiger: 

I Eiger-leiren finner vi mange spillere som står bokført med kamper for EIK. Listen er lang: Even Utheim-Myklebust, Jan Terje Søyland, Sander Haugstad, Bjørn Sæternes Stapnes, Jostein Kvernes Salvesen, Jonas Skulstad, Elion Shatri, Stefan Ghilom, Anthony Nesvåg, Espen Rasmussen, Kjetil Vigrestad, Sondre Havsø Tveit, Sigmund Hunnestad, Alexander Barstad Svanes, Kenneth Grande, Marius Koldal, Mathias Kvåle Perttamo og Hans Marius Aakre Slettebøe.

Som de fleste vet så trenes de røde og blå av Stian Stapnes Hunnestad som er den spilleren med flest kamper for EIK i gjennom tidene (454). Med seg i trenerteamet har han også tidligere EIK-spiller Espen Furuløkken (262 kamper).

Laget ligger før kampen på en tredjeplass, elleve poeng bak serieleder Riska. I det motsatte oppgjøret denne sesongen i Hålå vant Eiger 4-0 over oss.

EIK 2:

Laget har i en rekke kamper denne sesongen stilt med en lav snittalder. I forrige kamp mot serieleder Riska tok EIK-rekruttene ledelsen ved Fanuel Ghebreyohannes. Riska satte etterpå to kjappe før Runar Mattsson Mong utlignet. EIK-laget hadde en svært god opptreden, men måtte tilslutt gi tapt 4-2. Men en meget solid prestasjon med en lagoppstilling der kun to stk var over 20 år.

 

Velkommen til kamp i kveld! Kiosken vil være åpen.

Share