Geir Runar Omli takker for seg

EIK Fotball kan meddele at også A-lagsassistent Geir Runar Omli takker for seg. 27-åringen kom fra Lyn før årets sesong.

Omli har følgende å si om årets sesong: 

-Det har vært givende og jeg er veldig glad for muligheten jeg fikk av å være rundt en spillergruppe, og et fantastisk opplegg. Selv om jeg i hovedsak hadde kontrakt ett år til så er det utenomsportslige faktorer og valg for videre karriere som gjør at jeg søker nye utfordringer

Han ønsker også å takke følgende etter ett år i Egersund:

-Jeg synes årets spillergruppe har vært fantastisk å jobbe med, og jeg tror mange av disse spillerne får fine karrierer videre. Så vil jeg også takke de jeg har blitt kjent med i og rundt klubben. Til slutt vil jeg spesielt hylle Tigerflokken jr og det de har fått til av stemning på kamper. Der ligger det også et potensiale videre for klubben.

Share