Chris Thodal Sleveland fortsetter i EIK i 2023!-Får også trenerrolle

Det er svært gledelig at årets kaptein Chris Thodal Sleveland i dag har signert på en kontrakt som gjør han EIK-spiller også neste sesong. EIK-gutten får også en rolle i trenerteamet på G19/rekrutt-gruppen neste år

Viktig brikke i laget: 

Chris Thodal Sleveland var i år kaptein for laget, og spilte 24 kamper i år og noterte seg for 3 mål. Han står nå med 186 kamper i EIK-drakten for vårt A-lag, og har vært en viktig brikke på midtbanen i en rekke sesonger.

Fornøyd trener: 

Neste sesongs hovedtrener Kjell Andrè Thu var svært fornøyd med å ha Sleveland på plass foran 2023-sesongen.

«Det er en utrolig viktig signering for EIK og jeg er veldig glad for at han har tro på opplegget jeg har lagt frem for han. Han er en viktig person på banen men ikke minst i garderoben og for det sosiale. Chris er en vi ønsker å bygge laget rundt og jeg er veldig glad for at han velger å bli med videre»

Fremtidig mål som trener: 

Chris Thodal Sleveland har denne sesongen trent Helleland sitt A-lag. Neste sesong får han rolle som trener for G19/rekruttlagsgruppen. Der vil han fungere som ett fint bindeledd for ungdommene og opp på A-laget. Chris hadde følgende å si om trenerjobben til neste år:

«Jeg har gått veien selv som unggutt i EIK igjennom systemet, og håper jeg kan rådgi og trene disse talentfulle guttene i denne gruppen til å bli fremtidige a-lagsspillere. Så er det kjekt for meg å fortsette som trener for ett lag da en trenerjobb er noe jeg absolutt kunne tenkt meg etter karrieren som fotballspiller. Det å kombinere dette treffer meg veldig godt, og jeg har ett mål om på sikt å kunne ta UEFA-B lisens og også komme i gang på trenerutdanningen»

Share