Møter Vard Haugesund til treningskamp i morgen

I morgen klokken 14:00 møter vi Vard Haugesund til treningskamp. Kampen spilles på treningsbanen til Vard. 

Vard Haugesund: 

Vard Haugesund holdt seg med ett nødskrik i fjor i Postnord-ligaen. Laget fra Haugesund møter vi også borte til seriekamp i første runde som går 10.april. Rødtrøyene har mistet Roy Miljeteig, Kjetil Vatland Olsen og Claus Niyukuri som har vært viktige spillere. Preben Christensen Fauskanger som var i EIK i fjor har for 2023 signert for Vard.

Status v/Kjell Andre Thu: 

-Vi har i grunnen to bra treningsuker bak oss, tross at antallet har vært litt lavere enn ønskelig. Det er litt for mange på sykestua, men på andre siden er det en god del av unggutta som får sjansen både i trening og kamp. Adrian Amundsen Bergersen og Heine Åsen Larsen er nok ute noen uker til. Stian Rokås Michalsen har ikke trent denne uken, men forventes tilbake i neste uke. Det som er positivt er at Bjørn Mæland og Magnus Lankhof Dahlby er godt i gang med treningen, og regner med de blir klar til Mandalskameratene-kampen.

Share