Uavgjort 2-2 mot MK

Det endte uavgjort 2-2 i treningskampen mellom EIK og Mandalskameratene på B&G-banen lørdag ettermiddag

Gjestene fra Mandal ledet 1-0 ved pause etter scoring fra Simon Valand midt i første omgang, før Chris Sleveland (bildet over) utlignet for EIK like etter sidebytte.

Torben Dvergsdal ga EIK ledelsen 2-1 like etter, men MKs Alf Marius Abrahamsen utlignet til 2-2 da rundt tjue minutter gjenstod av kampen.

Trener Kjell André var relativt misfornøyd med det de gulsvarte presterte mot en motstander som spiller en divisjon lavere: – Kampen var kvalitetsmessig ganske svak. Vi slet med rytmen og slurvet utrolig mye rent teknisk hele kampen igjennom, sier han.

Thu mente også at vi har mye å gå på både når det gjelder forsvars- og angrepsspill: – Målene vi slipper inn er enkle feil som er mulig å unngå. Vi skaper også mer enn nok til å score flere mål, men vi blir for unøyaktige i de avgjørende øyeblikkene.

Vår trener fortsetter med å innrømme at det er en god del som bør forbedres før kampen om poeng starter om en liten måned: – Pr nå framstår vi som et middels godt andredivisjonslag, og har en lang vei å gå. Så de siste ukene inn mot seriestart må det jobbes godt dersom vi skal ha noen som helst ambisjoner om å være med i toppen. Men det er ikke delt ut ett eneste poeng enda, så vi må bare fortsette å jobbe hardt hver dag så skal vi bli et godt fotballlag til seriestart, avslutter han.

KAMPFAKTA:

EIK -Mandalskameratene 2-2 (0-1)
Treningskamp, B&G-banen

Mål: 0-1 Simon Valand (22), 1-1 Chris Sleveland (47), 2-1 Torben Dvergsdal (50), 2-2 Alf Marius Abrahamsen (70)

EIKs lag:
Andreas Heggen – Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams – Sivert Strangstad, Chris Sleveland, Sander Werni – Aleksander Kjellmann, Magnus Dahlby, Jørgen Voilås

Benyttede innbyttere: Torben Dvergsdal, Marius Andersen, Fanuel Ghebreyohannes, Trygve Rogstad,Jonas Øvsthun Jørgensen

foto: Frank Myklebust

Share